Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mondeole lisatuled?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mondeole lisatuled?

Kuna tulemas pime sügis ja teadagi mis tuled Mondeol on siis, mida olete enda tulede parandamiseks teinud. Mis lisatuled ( lisakaug või udutuled) sobiksid sinna stange alla võre sisse. kas midagi siit ka sobiksid: Tuled

Kui tõesti nähtavust parandada tahad, oleks tuled kasulik võimalikult kõrgele panna. Stange alla pandud tuled valgustavad küll metsa, aga teed mitte väga.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

alustuseks loe, mida seadus lubab ja konsulteeri vastava ala ekspertidega. Tuled on väga kriitiline asi, mida ei tohi niisama suva järgi ehitada.

Comment

Kaugtulede puhul on klaasi peal juhtarv vms. Kõigi esitulede kohta kokku võis olla vist 75.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

lisaks sellele on veel paigutuse kohta ka rangeid nõudmisi. Parem oleks minna mõnest töökojast küsima, kes päevast päeva sellega tegeleb. Säästad hiljem paljudest jamadest.

Comment

Originally posted by Jann1975@Sep 12 2005, 15:53
            Kuna tulemas pime sügis ja teadagi mis tuled Mondeol on siis
            Huvitav, enda 98 aasta Mondeo tuledele ei oska küll midagi ette heita? Ning omaaegsetes testides said Mondeo tuled ka nagu kiita. Nii lähi- kui ka kaugtuledes on H7 pirnid, valgustavad teed vägagi hästi.
            Tõsi - originaal udulaternate otstarve on küll minu jaoks arusaamatuks jäänud.
            Mis lisatuled ( lisakaug või udutuled) sobiksid sinna stange alla võre sisse.
            Ilu on vaataja silmades

Comment

Working...
            X