Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

auto nupust käima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: auto nupust käima

Pole ju mitte mingit mõtet teha seda asja nii keeruliseks, lisa sellele nupule veel tavaline lüliti ja ongi olemas. Lisaks tarbib see ka 0 mA kui seisab.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Kiire lahendusena nii (lülititega variandi) teengi, kuid eneseharimise eesmärgil teeks ka selle keerulise süsteemi.

Kas keegi oksab ütelda, kuidas tänapäeva autodel see nupust käivitamise protseduur käib?

Comment

Kaardiga.Vähemasti nendel uutel Hondadel,mida telekas ka vahepeal reklaamis kui tulevikuautot.Pistad kaardi lugejasse,roheline diood süttib ja vajutad punasele nupule.Ise pole seda proovinud,kuid olen lihtsalt kõrvalt näinud.

Comment

Renault käib kah nupust. nupu vajutamisel jääb starter mingiks ajaks järgi. ilmselt nii kauaks, kui mootor mootor saavutab teatud pöörded või saab lubatud käiamisaeg täis.
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
            Renault käib kah nupust. nupu vajutamisel jääb starter mingiks ajaks järgi. ilmselt nii kauaks, kui mootor mootor saavutab teatud pöörded või saab lubatud käiamisaeg täis.
            Tingimuseks mootori käivitumine ma usun + ajalimiit.

Comment

pm ma just seda sama kirjutasin. mootori käimist, kui sellist on elektroonikal suht raske defineerida, seepärast pakun pöördeid. 1000 pöörde juures mootor juba kindlasti käib
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Või siis lülitatakse käivitussüsteem välja,kui mootori hooratas pöörleb starterist kiiremini,mis on juba elementaarne abiseadis starteril.

Comment

Working...
                X