Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vead Blazeri elektroonilises armatuuris

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vead Blazeri elektroonilises armatuuris

Kas kellelgi on mingeid kogemusi Chevrolet Blazeri (´92) elektroonilise armatuuriga (selline roheliste vana elektronkella sarnaste näidikutega blokk kus sihuke päris kopsakas mitmes kihis trükiplaatide monstrum sees)? Minu oma jukerdab mis hirmus : vahetevahel kaovad kõik näidud ära , enamus aega ei taha näidata kiirust. Mõnikord reageerib koputamise peale (s.t. nagu oleks tegemist mehhaanilise veaga) aga enamasti siiski mitte. Ise kahtlustan mingit salakavalat külmjoodet. Pole aga eriline spets seda otsima ega leidma. Olen tänulik nii näpunäidete kui kogemuste vahendamise eest. Eriti tänulik aga näpuga oskajale mehele osutamise eest kes viitsiks selle ette võtta.

kui vedelkristalldisplei on sees, siis kontrolli, kuidas displei ja plaadi vahel kontakt on realiseeritud. Seal võib olla näiteks juhtivast kummist riba vahel, mis on natuke ära surnud. Kui natuke asja tihedamalt kokku suruda, siis peaks tööle hakkama. Samuti võib seal olla kilekaabel, mille ots enam ei ole piisavalt kenasti plaadi küljes liimiga kinni vms.

Comment

ma täpselt ei tea aga arvan et asi võib olla ka kondekates kuna lihtsalt lüüd ei pea nii kaua vastu......omast kogemusest tean et nt isa autol oli probleeme kliimaseadmega ja käigukasti kontrolleriga nimelt asjad ei töödand nii kuis vaja. Vahetasin konded ära ja voalllaaaa kõik töötas nii kuis vaja

Comment

Working...
      X