Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K:Keslukk jamab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:Keslukk jamab

Paras pähkel siis kõigile.Katsun täpselt kirjeldada .Autoks on Audi 80 B3 92a.Autol on peal signa ja vaakumiga kesklukk.Täiesti suvalisel ajal ja kohas ei avane uksed kui puldist avamis käskluse annan,signa tuleb maha.Teen võtmega uksed lahti ja kinni nad ka enam ilma võtmeta ei lähe.Kui kaitsmeplokkist tõmban kesklukukaitsme välja ja panen tagasi(restart)on asi mingi suvalise ajani korras.Ühes kuus võib asi korduda mitu korda, aga mitte alati,täiesti suvaliselt.Olen veel täheldanud, et soojemate ilmadega viskab ta rohkem segast kui külmade ilmadega.Autoelektrik ei saa ka mind kärsitut aidata,sest mul tõesti ei ole aega oodata seda nädal-kaks aega järjekorras ilma kesklukuta.Töömees väitis nimelt, et kui jama tekkib tuleks nende poole pöörduda ilma ,et ma restarti teeksin, sest muidu ei pidavat nad viga ülesse leidma.Noh ristiku lahendajad, andke tuld.Peavõit on minu aitamine.

Tundub, et paras pähkel on.

Comment

Originally posted by EIX@Nov 6 2005, 13:07
      Tundub, et paras pähkel on.
      Äkki on viga selle süsteemi ajus? (Keskluku kivi vms.) :huh:
      Muud viga ma ei oska oletada.

Comment

Kas võtmest toimib kogu aeg normaalselt või? Mina vaatks üle kompressori sees oleva plaadi seal on ka kesklukku moodul.Audidel sel külmakad täitsa tavalised nähtused. Ei mäleta mis nalja asi siis tegi aga ei toiminud ka normaalselt midagi.

Comment

Niipalju siis veel selgituseks, et võtmega avab ainult selle ukse mille küljes võti parasjagu on, tervet süsteemi ei ava.

Comment

Volkari ja Audi uksekonstrui on selline ,et kipub sinna kondensaati kogunema mis omakorda sagedasti mõjutab ustes asuva lukusüsteemi kontaktide häireid.Vea otsimist tuleks alustada ukseluku kontaktidest.Endal paar sellesarnast kogemust olnud <_< .Tegelikult tuleb odavam esindusse minna kus doonorosad olemas.Kuid see kõik suhteline - kuidas keegi asjale läheneb
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Arvata on et prose viga või külmjooted(mis on vähetõenäoline,sest resetiga taastub).Äkki mõnel tuttaval samasugune audi olemas.Proovi keskluku pump ära vahetada ja jälgida mis toimuma hakkab.Teine võimalus on ,et kui süsteem kustub,proovi pumba juurest otse ühendada.+ ühendada sooviatavalt läbi kontroll lambi halli ja rohelise juhtmega(lahti/kinni).Kõrvalistuja uksel teised värvid(mingid triipudega,täpselt ei mäleta)

Comment

Ukse sees olevat lülitit ei kahlustaks kuna alarm annab ju käskluse kesklukku moodulile. Mina arvan vigasena olevat kompressorit.

Comment

Eks siis tuleb seda kompressorit näppida.

Comment

Working...
                  X