Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Audi 100 2,5 TDI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audi 100 2,5 TDI

Viga selline ,et küünla tuli vilgub,engine tuli kustub ära.Vag-com näitab et kõik on korras.Küünlad on korras(kontrollitud).Külmalt võtab kõik küünlad taha.Käima läheb ilusti.Uuematel on küünla tuli ka mootori tule eest aga sellel on mootori tuli eraldi.Võtad aju küljest mootori tuli kustub ära,küünalde oma ikka vilgub.Auto on ise 94 aastast.

Minu mäletamist mööda näitas see et mingi küünal või küünlad ei tööta korrekselt või küünalde ahelas mingi kala.
    Vaata küünlde releed võimalik et viga peitub seal.

Comment

Asi ongi selles ,et kogu süsteem töötab laitmatult,ainult tuli vilgub.Kas keegi oskab öelda kus see vilgutaja asub,kas kellade plokis sees või kuskil mujal.Äkki pole tal kontroll süsteemiga ühendust ja selle näitab vigast küünalde süsteemi.

Comment

Kas alguses põleb ilusti nagu vaja, kui küünlad taga ja siis kustub ära ja siis hakkab vilkuma või? Ma ise arvan et selle lambi juhtimine käib otseses seoses releega,armatuuris seost ei ole sellega. Aga üks idee mis tekkis on see et äkki loeb läbisõit ja annb lihtsalt märku et aeg oleks küünlaid vahetada. Aga see oli lihtsalt idee mis ei ole eriti tõenäoline. Võtta küünalde relee välja ja vaata kas siis ka vilgub või.

Comment

kui mootor külm on siis põleb ilusti,kustub ära ja 5 seki pärast hakkab vilkuma.Küünlad on nädal tagasi kõik uued pandud.Kui ta läbisõiduga seoses oleks siis saaks seda ju resettida aga ükski audi manual ei vihja sellele.

Comment

jah selle läbisõidule ma ei usu ise ka kuna pole kuulnud selle resetimisets. Aga proovi eemaldda selle üünalde relee mis siis juhtub?

Comment

Ok hakkan selle relee kallal nokkima.Teisipäevaks tuuakse auto tagasi siis jäkan teemat.Üks asi veel:see relee saab osad andmed auto ajust(st.kasutab auto temperatuuri andurit küünalde kõrvetamise aja määramiseks),võibolla midagi veel,aga ei tea,skeemi ka pole.97-edasi,käib kogu jant ajus,millega juhitakse tavalist on/off releed.

Comment

Jah uuemal käib ajust inf tavalisele releele. Sellel on koos taimeri ja tempi anduri sisendiga relee. Suhteliselt lihtne skeem asjal aga ei leia ka ise kohe.Pole nagu ma varem ka sellise aasta arvuga autol vilkuvat tuld näinud.

Comment

Ma ka 9 aastat neid teinud ja ka esimene vilkuja.

Comment

Juhtumeid on igasuguseid jah.

Comment

Nii,sain ühe sõbra audi kallale,kontrollisin küünlad ära:kaks läbi ja küünla tuli ei vilgu.Külmalt näitab ilusti küünla tuld ja käima läheb rappudes ja valge suitsuga(läbipõlenud küünla sündroom).Krt kus on pähkel,ei lase magada.

Comment

Working...
                      X