Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

koodiga ford'i originaalmakk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

koodiga ford'i originaalmakk

keegi võibolla on asjaga kursis ja jagaks oma teadmisi.
    keegi rääkis mulle, et koodist saab lahti kui makk jätta mõneks ajaks sügavkülma. Kas ta tahtis öelda et kui talvel jääb makk autosse siis kaob ise kood ära?
    äkki keegi pakub midagi reaalsemat!
    kes kannatab, see kaua sureb!

külma -100 kraadi võib mälu ära võtta, kuid mitte kindlalt. Väiksem külm vajab proovimist olenevalt eksemlarist...

Comment

Ikka veel on külmutamisse uskujaid... Minu meelest on sellest siin piisavalt juttu olnud. Tatine näpp ja külmkapp aitavad raadio kiiremini prügikasti.
      Kui programmaatorit pole (ainult PIC'ide ja AVR'ide oma ei kõlba, PonyProg jt sellised lihtsad Fordi puhul enamasti kah mitte), siis tuleb spetsialisti poole pöörduda.
      Nii huvi poolest küsiks, mis selle maki täpsem mark on?
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

3 või 4 kohalise koodiga makk?Googles piisavalt palju infi koodigeneraatorite kohta,mis toimivad päris hästi(proovitud).

Comment

Originally posted by Padasonic@Nov 19 2005, 23:22
          Ikka veel on külmutamisse uskujaid... Minu meelest on sellest siin piisavalt juttu olnud. Tatine näpp ja külmkapp aitavad raadio kiiremini prügikasti.
          Kui programmaatorit pole (ainult PIC'ide ja AVR'ide oma ei kõlba, PonyProg jt sellised lihtsad Fordi puhul enamasti kah mitte), siis tuleb spetsialisti poole pöörduda.
          Nii huvi poolest küsiks, mis selle maki täpsem mark on?
          Ponyprog on tegija!!!! On siiamaani Fordi probled lahendanud.M-seeria jaoks kasutan generaatorit,mis pole ka veel petnud.

Comment

Originally posted by supra@Nov 20 2005, 02:42
            Ponyprog on tegija!!!!
            On või? Nõus, kui seal on 7002MN010. Aga kui sealt vaatab vastu 77005, 77007, TMS või MC68? Kas Väike Hobune mitte selliste satikate peale perutama ei hakka? Või on miski uus versioon välja tulnud? Pole küll tükk aega kasutanud - tolmukord läheb järjest paksemaks seal peal. Proovisin Apelsini ja leidsin, et see hea on (isegi väga). MC68 jaoks sai kunagi kobar tehtud ja TMS'i otsa pole seni komistanud.
            OK, mis siin targutada - vaatame, mis pill on.

Comment

Kui on mc68,siis kasutan koogigenet,aitab päris hästi.Ei pea isegi juhtmeid siduma.

Comment

endal oli ka vahepeal fordi tehasemakiga probleem, uurisin asja vähe ning sain teada et nedel makkidel on nii, et koodi võid proovida 3X siis läheb ajutiselt lukku 30minutiks (siis peab 30 minti mak sees olema) ning siis saad uuesti proovida. Neid 3X võimalusi on kokku 10 ning kui need kõik 10 võimalust ära kasutad siis pidi makk jäädavalt lukku minema. Õnneks ma teadsin koodi ja sain hiljem asja lahendatud.

Comment

Ja kui siis omanik on raadio lukku ajanud, hakkavad kalkulaatori kasutajad vanduma - kood on, aga käima ei saa! Hoia või aasta aega voolu all. Seega harjutage ikka oma peaga asja muukima. Kui keegi on raadios koodil kasvõi ühe numbri ära muutnud, on samuti piinlik lugu. Teen vahest ise ka sellise viguri kalkuleerijate kiusamiseks. Vaeva tuleb ikka ka näha. h34r:
                  Samas hakkab see äri otsa lõppema, nii et mõne pilli puhul pole tõesti mõtet spetsiaalset programmaatorit ehitama hakata. Võib juhtuda, et see ainuke pill, mis kätte satub ja ei teeni juppide rahagi tagasi.

Comment

Mnjah sellised te siis olete.Muidugi ei saa ka ennast kiita,ise ka paaril vw gammal oma koodi pannud.Kui juba teemaks läks,siis mul on 1 opeli Car 300d,mingi aasta juba seisnud.Algul kui maki sain ei tutvunud tema hingega.Tal prose kõrval eeprom,mingi 24XX oli vist(makk praegu töö juures).Tõmbasin netist dumbi ja lasin sinna eepromisse,lasi koodi sisse panna ja läks käima ilust,mingi 5seki pärast teeb selle koodisisestamis piuksu ja hakkab autoscanni tegema.Kui jõudis kanali ära salvestada siis jäi mängima aga iga 5 seki tagant käis koodi piuks.Siis tutvusin maki hingega ja sain teada et kood hoopis proses.Loomulikult oli mul originaal bin. salvestatud ja sain maki tagasi vanasse seisu.Proseks on siis MC68HC05B ja mingi number oli veel.Tegin makile pildi kuvamiseks isegi emulaatori.Tegin ka progeja aga juhtmeid külge panna pole julgenud,kuna google annab nii palju erinevaid valikuid progemiseks(jalgade numbrid erinevad jms.)Targemad rääkisid ka veel,et see topelt pinge osa(+10V)pidi väga tundlik olema(et kui tiba vale siis ei proge või läheb kivi hingusele).
                    Küsimus1:miks on tal eraldi eeprom kui see juba proses olemas on?
                    küsimus2:mis nipiga ta koodi ära tundis kui ma valesse kohta dumbi söötsin?küsimus3:kas tõesti on see prose nii õrn ja tundlik(pole elus mc68 progenud)?

Comment

Originally posted by Padasonic@Nov 20 2005, 18:02

Samas hakkab see äri otsa lõppema, nii et mõne pilli puhul pole tõesti mõtet spetsiaalset programmaatorit ehitama hakata. Võib juhtuda, et see ainuke pill, mis kätte satub ja ei teeni juppide rahagi tagasi.
                      Ausalt öeldes ei ürita ma sellega raha teenida aga profesionaasest huvist pusin ma ikka edasi.Mul rohkem ehitaja hing kui kasusaaja.

Comment

Pole need prosed nii õrnad midagi. Ei ole õnnestunud ühtegi maha põletada. Küll aga teevad vahel nämm-nämm ja dump lännu.
                        Kuidas vene keelega lood on? Poola keele oskus tuleks ka kasuks. Muudes keeltes saab netis tuhnides põhiliselt teada, mis selline töö maksab. Saadaks veidi lugemist.

Comment

Vene keelega on guud.Poola keelega tiba kehva aga põhi asjad suudan ära tõlkida.Ja huvi on suur!!!Kirjanduse vastu pole küll midagi,eriti kui pilte on.

Comment

Originally posted by supra@Nov 20 2005, 22:47
                            Vene keelega on guud.Poola keelega tiba kehva aga põhi asjad suudan ära tõlkida.Ja huvi on suur!!!Kirjanduse vastu pole küll midagi,eriti kui pilte on.
                            loen ka TMS370-i ..motorolad on igavad.... ja tahaks näha meest kes vahetaks koodi Philipsi VW Gamma3 VWZ6Z3 prosest TMP47P860N
                            Edu häkkeritele
                            :lol:

Comment

Originally posted by Eero@Jan 24 2006, 00:51
                              ...ja tahaks näha meest kes vahetaks koodi Philipsi VW Gamma3 VWZ6Z3 prosest TMP47P860N...
                              See oli vist naljana mõeldud. Ma tahaks hoopis seda klienti näha, kes selle lõbu on nõus kinni maksma.

Comment

Working...
                              X