Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

koodiga ford'i originaalmakk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aga koodi annab ju prosest välja lugeda läbi LPT pordi.

Comment

Originally posted by Padasonic+Jan 24 2006, 00:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Padasonic @ Jan 24 2006, 00:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Eero@Jan 24 2006, 00:51
      ...ja tahaks näha meest kes vahetaks koodi Philipsi VW Gamma3 VWZ6Z3 prosest TMP47P860N...
      See oli vist naljana mõeldud. Ma tahaks hoopis seda klienti näha, kes selle lõbu on nõus kinni maksma. [/b][/quote]
      Ok ,nali naljaks... aga palju siis koodi muutmine maksaks?

Aga olen kuulnud ,et originaal koodi nr-id muudetakse meelega ümber ,et koodiavamine oleks tulevikus lõbusam. Iga algaja "tegija" ei suuda kõikke teha lihtsate tasuta saadaolevate programmeritega ..... hirmodava sümboolse tööraha eest....

Elektrooniku ja Sapööri töö on sarnane... vale töövõttega lased asjad õhku &#33;&#33;&#33;

Comment

Originally posted by bisti@Jan 24 2006, 12:42
        Aga koodi annab ju prosest välja lugeda läbi LPT pordi.
        Kas oled asja teinud ?

Tean mitut versiooni ja kasutan kõige kindlamat win98 all töötavat..... ;-)

Comment

Originally posted by Eero+Jan 24 2006, 23:12--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Eero &#064; Jan 24 2006, 23:12)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Ok ,nali naljaks... aga palju siis koodi muutmine maksaks?[/b]

Pikemalt ei viitsinud hindu uurida, aga karta on, et selle raha eest saaks mõned sellised raadiod veel osta, millel ehk isegi kood teada. Pealegi on seda operatsiooni raskevõitu veenvalt põhjendada. Ehk siis kliendi hinnang sellisele ettpanekule saab ilmselt hävitav olema. Kui pole just tegemist veendunud originaalraadio fänniga. Need rahanumbreid eriti ei vaata - peaasi, et oleks töötav kaubandusliku välimusega originaal. Paraku neid väga vähe.
          <!--QuoteBegin-Eero
          @Jan 24 2006, 23:12
          Aga olen kuulnud ,et originaal koodi nr-id muudetakse meelega ümber ,et koodiavamine oleks tulevikus lõbusam.[/quote]
          Kas nüüd just lõbusam... Pigem ikka selleks, et üleöö kalkulaatori abil "vingeks koodimurdjaks" saanud tegelaste elu raskemaks teha. Õnneks enamus netis vabalt liikuvaid kalkulaatoreid vigased või rehkendavad ropult valesti. Mõnel veel boonusena troojalased kah kaasas. :P
          Meil pole vast asi veel nii hull, nagu Venemaal, kus kõik kohad "koodimurdjaid" täis, kes mõne õlle raha eest kalkuleerivad, kõrvetavad esimese netist leitud dumbi raadiosse. Originaali loomulikult ei salvestata. Kui siis raadio pangestub või näiteks jaamad imelikel sagedustel ja kehvasti mängivad, karjuvad kõikvõimalikes foorumites HEEELP&#33;&#33;&#33;&#33; MIS MA NÜÜD SIIS VALESTI TEGIN???? Hoidku selle eest, kui raadiol veel mingi viga küljes on&#33; Nii madalale nüüd küll ei saa Koodimurdja laskuda, et mingi remondiga aega raisata&#33; Nojah... Ei kommentaari, eksole...
          Head muukimist&#33;
          Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

fx.. koodikalkulaator on siiani 100 prossa töödanud. ja see pole nii et 1 raadio=100 %. Ikka kuskil üle kümne koodi õigesti kalkullind . troojasid kah pole sellega kaasa tulnud , niiet mu arvamus et on ikka olemas ka norm kalkulaaatoreid, oleneb kuskohast ja kuidas neid saadaxe

Comment

Working...
            X