Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sissepritse juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sissepritse juhtimine

Tahaks teada kas keegi oskab nõu anda. Nimelt huvitab kas oleks võimalik ja mismoodi valmistada ise programeeritavat sissepritse juhtplokki või saaks asja tööle panna otse arvutist. Huvitab mootorist maksimaalse võimsuse kätte saamine.

On küll võimalik.Olen kuskil netis ka skeemi koos asja detailse kirjeldusega kohanud.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by Ints@Nov 29 2005, 23:13
      On küll võimalik.Olen kuskil netis ka skeemi koos asja detailse kirjeldusega kohanud.
      Leiaks ainult õige koha.

Comment

no oleneb ju pritsest.Pritsega veel väga sina peale pole saanud, aga os pritseid on mehhaanilised, kus ei ole mingit aju.Ühesõnaga ei saa sa seal midagi programmeerida.Aga ajuga variandil saab vahetada programmeeritav aju vastu, mis ei ole üldse odav.Uuri auto foorumitest mida mehed on korda saatnud.Mina olen nii aru saanud, et alles siis hakkab pritse süstem takistama, kui aretatakse ülelaadimine peale.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Olen seda asja ikka uurinud ka. Ja võistlusmasinates kasutatakse ikka elektroonilist sissepritset kuna sellega saab küttesegu reguleerida täpselt selliseks nagu vaja on. Ja see jublakas pidi 25 tonni maksma. Usun et asjale peaks odavamaid lahendusi leiduma, kuna keskmine arvutigi maksab tunduvalt vähem.

Comment

Sellest oli jah kuskil auto foorumis juttu ( koos vastava lingiga).Kahjuks pole mul asi enam täpselt meeles.Kui aega saan,siis püüan vastava koha üles otsida.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

http://www.megasquirt.info/ On odavam küll, kui 25 kEEK.

Mu noorem vend paneb neid aeg-ajalt kokku, http://forum.vectraclub.org/, kasutaja george.
              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Lihtsalt infoks et sissepritse arvutil ja "keskmisel arvutil" pole midagi ühist. Otse PCga sissepritse juhtimine on võimatu ja töökindlus olematu.
                25k on süsteemi eest kopikas. Megasquirdist ma ei tea, kui see on odavam ja rahuldab vajadusi siis on veel toredam.
                Isearetamine unustage ära, raskus ei ole mitte kontrolleril vaid softil ja see on KEERULINE - nõuab 110% mootori läbilõhki tundmist.

Comment

MegaSquirt'i soft on netis vabalt saadaval ja töötab ka, ka pole veel ükski mootor katki läinud. Netist saab ka kõik vajaliku tellida, vaata eespool toodud linki. Mõne tuhandega tuleb kindlasti arvestada, täpsem number sõltub konfiguratsioonist.

Comment

Miks PC-ga juhtimine võimatu? Milles probleemid?

Comment

Võite ju selle kokku panna ja olete kõvad mehed :lol: Aga olge ka nii kõvad et selle korralikult häälde saate, siis tulen ja surun kätt kohe B-) See pole nii et klopsin kokku ja töötab :angry: MG on algul nagu tühi arvuti, ilma softi ja seadistamiseta h34r: Ja pole ta nii kerge nagu arvutil, et 6 nupu vajutust ja win tantsib minu rütmis :angry: seal peab kõik millisekundikeni paigas et asi korralikult töötaks
                      No ikka täitsa nukas, kagunukas!

Comment

Originally posted by ele@Nov 30 2005, 19:01
                        Miks PC-ga juhtimine võimatu? Milles probleemid?
                        Ajastuse probleem. Pessuka peal ei ole kuidagi võimalik garanteerida, et asjad õigel ajal valmis saaksid.

Ise tüürelit kirjutades saad sellest murest mingil määral üle, aga soovin jõudu, just hetkel sain käe antud teemal valgeks ja tõesti ei soovita seda tööd kellelegi.

Comment

Working...
                        X