Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto tagaluugi avamine elektriliselt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto tagaluugi avamine elektriliselt

Autoks siis VW Golf , aastast 89.

Lasin siis luugi "siledaks" teha. Mõtlesin ,et kuna kojame lasin ka "kaotada " siis luugi avamine käiks kesklukumootori abil.

Olemas on : keskluku mootor, relee . Ostetud Noorest Tehnikust.

Vajaksin abi, kuidas see kõik tööle panna ? Kas pildid oleksid abiks ?

Ette tänades, H.

Raske sedasi soovitada.Kõigil pole ju Golfi tagaluugi avanemise mehhanism silme ees.Mõni pilt sellest avanemise mehhaanikast ei teeks paha.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kolm juhet jooksevad.

mootor, kaks juhet

relee

Comment

Kahe juhtmega mootor? proovi niisama ühte või teist pidi pinget neile peale anda, ühtpidi peaks lahti tõmbama kui jõuab. Kui niimoodi saad tööle, siis panedki ühe otsa kuskile massi kruvi alla ja teise läbi nupu kuskile toitesse ning ongi valmis. Releel pole antud juhul eriti mõtet.

Comment

Originally posted by digital@Dec 7 2005, 13:35
          Kahe juhtmega mootor? proovi niisama ühte või teist pidi pinget neile peale anda, ühtpidi peaks lahti tõmbama kui jõuab. Kui niimoodi saad tööle, siis panedki ühe otsa kuskile massi kruvi alla ja teise läbi nupu kuskile toitesse ning ongi valmis. Releel pole antud juhul eriti mõtet.
          Kui ma nad niisama ilma releeta ühendan siis hakkab mootor edasi tagasi käima. Mul vaja ,et ta korraks ainult tõmbaks.

Comment

Esiteks peaks sul luugil olema suhteliselt tugevad amordid mis lükkaksid luuki veidi lahti kui avamismootorit lülitad.Lisarelee vajadust ei ole kuna paned mootori tööle ühte pidi,ainult tõmbama.Taastub mootor luku oma vedrujõuga.

Comment

Originally posted by heiki232@Dec 7 2005, 18:49
              Esiteks peaks sul luugil olema suhteliselt tugevad amordid mis lükkaksid luuki veidi lahti kui avamismootorit lülitad.Lisarelee vajadust ei ole kuna paned mootori tööle ühte pidi,ainult tõmbama.Taastub mootor luku oma vedrujõuga.
              Mul ongi vaja ,et ta natuke teeks lahti, saaks siis näpud vahele panna.

Mis ühendan siis lihtsalt vanad kojamehe juhtmed mootoriga ja kõik ?

edit: natuke valesti väljendanud ennast. Need kolm juhet on kojamehe omad, nupp avamiseks salongis olemas.

Comment

Ühenda ükskõik millega ja ükskõik kust kaudu, see on kõige väiksem probleem. Need 2 juhtmega ukse mootorid peaksid ühte pidi tõmbama ja teist pidi tõukama ning ei tohiks ringi peale teha, st peaks lõppu kinni jääma. Võimalik, et ta ei jõua vms ja siis hakkab lollitama? Kas ilma luugi külge ühendamata ka teeb ringe?

Comment

Tavaliselt on sellised luugiavajad ikka elektromagnetiga tehtud(niipalju, kui mina olen näinud). Pakun välja, et sulgi lihtsam romulast mõni selline magnet otsida(peaks 100-200kr maksma).
                  Seda mootorit vedruga tagasi tirida on päris raske, niiet peab päris kõva vedru olema, ma kardan, et see mootor ei jõua siis jälle nii kõva vedru pingule vedada
                  Aga mine sa tea.
                  Muidugi võiks ka väikese elektroonika teha, mis näiteks ~sekunid pärast mootori algasendisse tagasi viib, aga kui mõtlema hakata, siis seda nii kerge ka teha pole

Comment

Olen ise kasutanud suvalisi keskluku mootoreid pagasniku avamiseks ja pole veel ühegagi probleeme olnud.Võimalik et eraldi ostetud mootorid ei sobi päris hästi selleks.

Comment

Konkreetne keskluku mootor ei sisalda mitte mingit tõmbemagnetit vaid on sisuliselt hammaslatiga sidestatud mikromootor ja nn. ringe ta ei tee, kui just hammaslatil otsapealt hambad maas pole või juhtmete ühendused kehvad pole
                      Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

Comment

Mul on samasugune mootor, Noorest Tehnikust ning avab luuki väga hästi. Tagasi tõmbab luku enda vedru, lisavedru järgi mingit vajadust polnud.

Comment

Vene ajal sai tehtud Mossele tagaluugi avamiseks starteri tõmbereleest selline vigur.Ukse mootor ei lähe ju tagasi lähteasendisse.Peaks olema ikkagi solenoid .
                          Küsija suu pihta ei lööda!
                          Ventilatsiooni filtrid

Comment

läheb küll tagasi kui piisavalt kõvasti tõmmata. eitea,kuidas muidu võtmest autot lahti saaks?

Comment

keskluku mootor on ikkagi jama kui lukk natukegi raskelt käib ja pole selleks mõeldud ja lihtsam on ju võtta spets luugi avaja mis on jah lihtsalt solenoid ja võib kindel olla et jõudu jätkub, näiteks on luukpära scorpal selline ja mina ostsin lehe kaudu 50 eeguga

Comment

Working...
                              X