No tahaks näha sellist varaste jõuku kes tõstab korraga terve auto üles ja rattad alt ära ilma, et autot natukenegi kallutaks Mina seda küll ei usu. Selleks läheb vaja vähemalt 5 meest. 4 kes tõstavad (ja hoiavad üleval ka ;D ) ning üks vähemalt kes käib ringi ja võtab kõik rattad alt ära. Autot hoian enam vähem ühe koha peal ja ega siis seda pendlit võib ju seadistada kah vastavalt kaldele. Vaevalt, et vargad nüüd eriti peale passivad kui ma tulen ja autot pargin lihtsalt velgede pärast. Kui peale passivad, siis virutatakse ikka terve auto ära.
Lisaks ei tule tavaline varas sellise asja pealegi, et mingi tasakaalu andur helistab omanikule. Kui alarm tööle ei lähe siis tegutseb tasapisi edasi ning alles siis kui mina (politsei) õlale koputan(B) saab teada, et vahele jäi. Oleks siis mingi alla 5a. luksuslik masin siis veel oskaksid oodata mingit keerulisemat alarmi värki aga 8a. vanusel masinal seda nad aimata ei oska, siis peab juba teadma.
Lisaks ei tule tavaline varas sellise asja pealegi, et mingi tasakaalu andur helistab omanikule. Kui alarm tööle ei lähe siis tegutseb tasapisi edasi ning alles siis kui mina (politsei) õlale koputan(B) saab teada, et vahele jäi. Oleks siis mingi alla 5a. luksuslik masin siis veel oskaksid oodata mingit keerulisemat alarmi värki aga 8a. vanusel masinal seda nad aimata ei oska, siis peab juba teadma.
Comment