Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Alarm autole

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No tahaks näha sellist varaste jõuku kes tõstab korraga terve auto üles ja rattad  alt ära ilma, et autot natukenegi kallutaks   Mina seda küll ei usu. Selleks läheb vaja vähemalt 5 meest. 4 kes tõstavad (ja hoiavad üleval ka ;D ) ning üks vähemalt kes käib ringi ja võtab kõik rattad alt ära. Autot hoian enam vähem ühe koha peal ja ega siis seda pendlit võib ju seadistada kah vastavalt kaldele. Vaevalt, et vargad nüüd eriti peale passivad kui ma tulen ja autot pargin lihtsalt velgede pärast. Kui peale passivad, siis virutatakse ikka terve auto ära.

Lisaks ei tule tavaline varas sellise asja pealegi, et mingi tasakaalu andur helistab omanikule. Kui alarm tööle ei lähe siis tegutseb tasapisi edasi ning alles siis kui mina (politsei) õlale koputan(B) saab teada, et vahele jäi. Oleks siis mingi alla 5a. luksuslik masin siis veel oskaksid oodata mingit keerulisemat alarmi värki aga 8a. vanusel masinal seda nad aimata ei oska, siis peab juba teadma.

Comment

ei tea mis see mobiil -25 kraadiga autos teeb

Comment

Tuleb mobiilile soendus meisterdada samas talvel saab väljas olles rääkida küll telefoniga. Peab muidugi katsetama mis temp. talub, jama ka kui telefoni külmakartmise pärast asi ei toimi.

Comment

Relee võib olla mistahes tüüpi, peaasi et 12v. Müüakse igas auto varuosade kaupluses ja "Tevalos". Kui oled Tallinnast, siis võin annetada miniatuurse relee ja skeemikesi impulsi pikendamiseks. Taimerist 555. Lisan ka natukene infot.http://www.hot.ee/ps00/ele/555_tut.htm
          Olen küll Tallinnast ja see oleks igati teretulnud nähtus kui saaks mõne skeemikese ja vbl ka relee.

Comment

Nagu lubasin, võid saada relee ja ka skeemikese.Minu e-maili leiad "Tevalo" foorumist "veltsi" peal klikates. Eks siis saame kokku leppida ka kokkusaamise koha. Maili.

Comment

sellele telefonile on soendust kindlasti kuna telefonid kardavad külma küll nokial on -15C ise saad oma telefoniga -25C rääkida küll kuna siis on telefon eelnevalt taskus soojas olnud hoia telefoni tunnike jahedas koha siis näed kuidas telefon hakkab segast peksma nokial on ja kõige parem tervis võrreldes teistega näit.ericssonil on -8C ja siis läheb lolliks.niiet kui telefon on autos külmas siis tal on jube pikad juhtmed ja mõtleb väga kaua soovitan ka mingi soendus aretada sinna.

Comment

Pendliga valvet pole mõtet aretada. Et velge kätte saada peab autot kallutama 3-5 kraadi tungiga. Seega pead pendli autost väljas olles teeoludele vastavalt loodi ajama. Kuna kogu kupatus peab tundlik olema siis reageerib ta kaa tuule puhangutele ning võibolla isegi suurte autode möödumisele

Comment

Noh aga mis siis oleks kavalam variant kui pendel ei sobi? Aga eks ma katsetan ja siis kui hakkab liiga tihti helistama lülitan telefoni välja

Comment

Noh aga mis siis oleks kavalam variant kui pendel ei sobi?
                    Turvapoldid?
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Turvapoldid?
                      ;D ;D ;D

No kui ma teaks, et nendest kasu on siis ma ju ei püüaks aretada mingit muud süsteemi.

Comment

Jah pendli systeemi peab k6vasti häälestama enne kui see soovitud tulemuse annab ja kui auto juba yles t6stetud on voib juba hilja olla. Selle ajapeale kui sa öösel tel helisemise pale yles ärkad ja riided selga ajad on vargad juba 4 tuule poole kadunud. tuleks panna lylitid tungraua kohtade juurde või siis kasutada mingit andurit mis reageeriks auto eedsi tagasi liikumisele voi ratta pöörlemisele. ratta poltide lahti keeramisel liiguvad rattad ikka natuke ja systeem lööks kella ka siis kui auto äraaetakse. Peaks proovima abs anduritega kuidagi probleemi lahendada.

Comment

No ma näen autot aknast ju ja kuna mul on telefon, siis äkki helistan numbrile 110. Pättidelteen elu raskemaks kindlasti. Ja kui kätte saan, siis õpetan neid võõra varaga ümber käima

Comment

Ma olen ise ka tihti mõelnud sobiva anduri peale ratastele. Meie maja eest on juba 5 autolt valuveljed ära veerenud...
                            Ühega tehti nii,et lasti signal mitu korda unnata. Lõpuks omanik vist tüdines ja lükkas kallutusanduri välja. Hommikul puhkas masin kurvalt piduriketastel
                            Äkki annaks aretada mingi lülitiga skeemi, näiteks herkon silla külge ja velje peale magnet(ketas). Vargad on igatahes profid küll,sest tundub et ükski kallutusandur ei võta neid.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vargad on tõesti profid. Kunagi liikus jutt, et "Ford" oli võtnud palgale proffe vargaid, et need "testiksid" vargavastaseid süsteeme ja tooksid sellega esile süsteemide puudusi. Ise pean lugu löögiandurist, mis küll ei reageeri kõigutamisele kuid reageerib mutrivõtme löögile vastu ratta kinnituspolti. Tõesti väga hell teema ja vargad arenevad koos tehnika arenguga, täpselt nagu tehnika arengut viivad edasi sõjad.

Comment

Üks kallutusanduri variantidest milles kasutatakse tundliku elemendina mikroampermeetrit ja ei vaja auto parkimisel tasast alust.
                                http://www.altnet.ru/~radiopro/Guard/Autdatch.htm

Comment

Working...
                                X