Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mootorratta aku!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mootorratta aku!

Kas sobiks rattale panna sellist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=100-045 tüüpi akut???

Starterit ei ole!

Jal

Vs: Mootorratta aku!

Minu teadmiste järgi mitte!
    masinate akud oopis suurema mahutavusega ja neil ka käivitusvool... mida paraku ei ole tavalisel akul. need akud lingil sobivad hästi turvasusteemidele!

Comment

Muidugi sobib ilma starterita masinale, oma jawal oli kunagi peal 6Ah.Proovisin isegi Kawale korra sama peale ja võttis isegi starteri järgi aga tulemus jäi tulematta aku suure vanuse tõttu.Lihtsalt aku oli omadega p**s.Korralik aku peaks isegi starterit kannatama, iseasi on aku eluiga.Ainult aku mõõdud pisut teised tavaakudega aga selle korvab aku asend - kama mis pidi(kasvõi ajud alaspidi).

Comment

Ma just seda kartsin, et ega see raputamine talle halvasti mõju?

Jal

Comment

Ma kasutasin juba kasutatud akut ja paar aastat täitsa edukalt.Kui ikka aku kinnitada või teha talle tugevast mullikilest ümbris loksumise vastu, siis ei tohiks probleeme tulla.

Comment

Endal ka Jawal valvesüsteemi aku peal juba mitmendat aastat ja pole probleemi.
            Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Kasutan kaa 5 Ah kinnist pliiakut ilma starterita mootorrattal ja üle aasta on vastu pidanud.

Comment

Working...
              X