Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Blaupunkti kala

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Blaupunkti kala

Vabandan igaks juhuks ette, kui olen valinud vale teema. Ehk oleks pidanud suruma audiosse, ent tegu autoaudioga. Ehk siis tõstsin Blaupunkt Calgary http://http://www.blaupunkt.ee/index.asp?m=4⊂=tline_mp3_2&mopen=1 ühest autost teise ent nüüd ei suvatse makk eriti tööd teha. Mängib vaikselt ja siiski vaid raadiot. CD kuulamisest ei maksa unistadagi. Reguleerida bassi-teravust või kõlarite tugevust eri nurkades või üleüldiselt - vastab makk järgmiselt - ta lihtsalt lülitab end välja ja koheselt sisse tagasi. Kas ehk on tal siis mõni termolüliti, mis end üldse "koduselt" ei tunne?! Või on tegu millegi lihtsama-keerulisemaga?

Lugupidamisega

Vs: Blaupunkti kala

Lõhnab halva ühenduse järele. Mul oli just paar päeva tagasi parandamiseks toodud auto Cd-makk, kui asja korda sain, lükkasin selle ühe trahvo järele (väljund-13,8Vdc) kuid asi ei hakkanud käima vaid vilgutas ennast sisse-välja, pärast lükkasin juhtmetega aku külge ning siis töötas ilusti. Mul küll jäi powerit väheks maki jaoks(trahvo oli u~20W)kuid seegi on võimalus et mingi pistik kuskil näkku paneb ja voolul voolata ei lase.
    Wtf?

Comment

Vs: Blaupunkti kala

Esmalt kontrolli üle toitepinge (raadio kere suhtes) . Kui see langeb kahtlaselt palju , siis arvatavasti mõni ühendus halb. Tõenäolisem juhtum võib olla massi puudumine ja seda võetakse läbi antenni.
      Ahjaa, kas raadio ise soojaks läheb ? Kas vaikselt kuulates on heli puhas ?

P.S Suvalist seinakuubikut suvalise asja taha ma ei lükkaks. Sisse-väljalülitamine võis olla ka selle ülepingest (koormuseta kuni 20...30V)
      Vaikselt kuulates peaks sellest kuubikust muidu täitsa piinama.

Martin@CD autoraadiot toitnud venelaste bp 12/5 -ga
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
      X