Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aku

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aku

Terv.Autol 50A aku.Kas see oleks võimalik asendada 80A-sega?Et genekale ja Akule siis ei hakkaks halvasti mõjuma?Asi selles et kasutusele tuleb 1200w rms võimendi ja vana aku jääb vist lahjaks?

Vs: Aku

Ükski autole mõeldud aku ei ole 50 amprise nimivooluga,ega ka 80 amprise. Ma arvan et sa mõtled ampertunde(Ah). Ikka võib kasutada suurema mahtuvusega akut kui ta ka kapoti alla mahub.

Comment

Suurem mahtuvus on hea aga stardivool on tähtsam. Võta diisli aku.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

kas sa ta ka täis jõuad laadida? Ja autoaku ei kannata sügavat tühjendamist.

Comment

UUrisin nüüd geneka kohta ja genekas 12v ja 50A.Et kas tõesti jõuab aku laetuna hoida?

Comment

Pole probleem. See suurt-akut-ei-jõua-laadida jutt on bs.
            Ja ma usun et su gene on ikka 14 mitte 12 volti.

Comment

Palju oleneb sellest, kas sõidad pikki sõite või törtsutad linnas. Viimasel juhul pole sul 80Ah akust erilist kasu, sest generaator ei jõua (ajaliselt) teda uuesti täis laadida, kui oled aku seisva mootoriga + kilovatise võimuga tühjaks lasknud. Miks? Saad ehk tümakat kauemaks, kuid samamoodi kauem tahab ta laadimist.
              Kas 600-vatisele genekale meeldib 1200W RMS võim, on muidugi juba teine teema

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt
                Pole probleem. See suurt-akut-ei-jõua-laadida jutt on bs.
                Ja ma usun et su gene on ikka 14 mitte 12 volti.
                No isegi saksamaa teedel ei jõua, kui ikka korralik tarbimine taga on. Seal saab küll päeval õnneks tuled välja lülitada, see on kõvasti abiks.

Comment

Siis pole süüdi mitte aku suur mahtuvus vaid genekas või selle ühendused või lõunamaa pingeregulaator.
                  Täna käisin ajaviiteks auto testriga üle ja oh üllatust, auto ja geneka korpuste vahele kadus pool volti laadimist ja ikkagi nende külmadega läks käima.

Nii et laadimine korda ja pange või tanki aku peale.

Comment

Ja täna ommikul hakkas rihm vilet laskma peale käivitust, seega laadimine paranes.

Comment

Working...
                    X