Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

OBD-II diagnostic connector for VW / Audi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ma olen teinud kahe skeemi järgi neid seadmeid üx oli optronite paasil mis ei hakkanud tööle teine on max3232 kivi peal töötav ning ving võimendiks on hc04 ning skeemis on kõikvõimalikud kaitse dioodid ka. mind huvitab veel selline asi et millist seadet või interface'i ise kasutad ja kas see ka can bus loeb.

Comment

Optron on mind teeninud juba 2 aastat.Vag grupi autodele on see päris hea.2004 A4,sellega tuli mingi jama seal 2 k-linet.sama kaabel teeb ka iso protos usakaid päris hästi(chryler,mingi oli veel) ja mingi aastakäigu jaapanlasi(mazda,toyota...)

Comment

MUl selline küsimus veel teadjamatele et kas com port võib näkku panna.
        mure on selline et mul läpakal pole com porti sai soetatud usb to com üleminek kas võib see olla piduriks mix ma ei saa autoga ühendust

Comment

Võib küll.

Comment

http://scantool.tehnonet.ee/index.php?c=moby
            mis te arvate sellel lehel leituvatest asjatest

Comment

Elm scani vidinad on jube nõrgad,ei kannata mingeid lisa häireid dignostika liinis(prrovitud ja 2 kivi maha kõrvetatud).See Mobydic on päris põnev asi,seda peaks proovima aga mitte seda odavamat,sellel puudub samamoodi igasugune kaitse.

Comment

sooviks siis obd-2 jaoks sobivat skeemi, mc33199 kiviga.vaja ,et töötaks Fordiga 96a.vl. ja Chrysleriga 97a.vl. Chr ISO9141-2 ja Ford PWM
                Küsija suu pihta ei lööda!
                Ventilatsiooni filtrid

Comment

Vs: OBD-II diagnostic connector for VW / Audi

Kas keegi jagaks natuke infot, millise softiga ning millise adapteriga on OBD-1(ehk ALDL?) toimima saadud? Ise tegin MAX232 põhjal leitud skeemi järgi ja katsetasin FreeScan ning OpelScanner proget kuid probleemiks see, et arvuti ei suhtle autoga. (Saab aru küll, millal adapter on järgi, millal mitte)

On küll kordusteema, kuid häda ei anna häbeneda...
                  Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

Comment

Working...
                  X