Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

OBD-II diagnostic connector for VW / Audi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

OBD-II diagnostic connector for VW / Audi

Kes oleks nõus sellise jubina valmis ehitama?

Link: http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/

Kui keegi viitsib selle valmis teha siis võiks välja mõelda ka mingi raha numbri mis selle tegemine maksma võiks minna, sellest andke teada mailile: silver@contimer.ee

Asjaga suht kiire, siia pole vist mõtet mingeid vastuseid kirjutada, kuna külastan seda foorumit väga harva.

Seal ei ole ju midagi rasket! Võta tükk makettplaati (selline auguline plaat, igal augul on vasest rõngas ümber). Siis haara kuskilt jupp juhet ja mööda minnes poest jupid ka kaasa. Trükkplaat ei ole nii lihtsa asja juures üldse oluline, lihtsalt võta see makettplaat, topi läbi aukude kõik jupid püsti ja jooda altpoolt kõik kinni. Seejärel võta juhe ja jooda kõik vajalikud otsad omavahel.

Vaja võiks siis minna makettplaati, mida saab ret'ist Kunderi tänaval, jootekolbi, tina (saab igalt poolt) ja vastavaid juppe. Prindi nimekiri välja ja mine Tevalosse, sealt saab jupid.

Mingi pool päeva tööd ja ongi valmis, ei pea kellelegi maksma (trükkplaatide tegemine on jube kallis) ja eelkõige kogemuse võrra rikkam.

Comment

selle adapteriga suurt midagi ära ei tee
      ise olen ehitanud 6 adapterit:2 ei hakanud tööle,
      mainitud adapter ei võtnud kõigi blokkidega(ECU)
      ühendust,vahepealsed töötasid enamvähem rahuldavalt.
      viimane sisaldab MAX232 ja MC33199.nüüd tahaks
      teha veel paremat,aga trükkplaat on kole keeruline.
      plaadi joonis pdf failina(1:1)on olemas:kes valmis teeks

Comment

Äkki sa jagad oma häid skeeme ka teistega päris huvitav värk.MIda üldse selle kaabliga ära annab teha.

Comment

jagada võib,aga keegi võiks aidata plaadi tegemisel.
          elektroonika on mul nõrgavõitu.kindlalt tunnen ennast
          autodiagnostika ja elektri juures.
          adapterid töötavad K-L-liiniga ja lahtiste programmidega
          (VAG-COM,OBD II(baumtools),ALDL 160 ja ALDL 8192(opelite
          mootorite ECU kuni OBD II rakendamiseni))

Comment

Mind kah huvitab, kuid ei ole enda auto küljest sobivat pistikut leidnud? Ühel oli tuhatoosi kõrval, mul seal pole Ei tea, kust otsida, äkki polegi >

Comment

Seal ei ole ju midagi rasket! Võta tükk makettplaati (selline auguline plaat, igal augul on vasest rõngas ümber). Siis haara kuskilt jupp juhet ja mööda minnes poest jupid ka kaasa. Trükkplaat ei ole nii lihtsa asja juures üldse oluline, lihtsalt võta see makettplaat, topi läbi aukude kõik jupid püsti ja jooda altpoolt kõik kinni. Seejärel võta juhe ja jooda kõik vajalikud otsad omavahel.

Vaja võiks siis minna makettplaati, mida saab ret'ist Kunderi tänaval, jootekolbi, tina (saab igalt poolt) ja vastavaid juppe. Prindi nimekiri välja ja mine Tevalosse, sealt saab jupid.

Mingi pool päeva tööd ja ongi valmis, ei pea kellelegi maksma (trükkplaatide tegemine on jube kallis) ja eelkõige kogemuse võrra rikkam.
              Ma arvan, et iga kingsepp jäägu ikka oma pulkade juurde - ma teen seda mida oskan, ja teen seda hästi, teised tehku teisi asju ja rahaga peaks saama ka töö kompenseeritud...

Comment

selle adapteriga suurt midagi ära ei tee
                ise olen ehitanud 6 adapterit:2 ei hakanud tööle,
                mainitud adapter ei võtnud kõigi blokkidega(ECU)
                ühendust,vahepealsed töötasid enamvähem rahuldavalt.
                viimane sisaldab MAX232 ja MC33199.nüüd tahaks
                teha veel paremat,aga trükkplaat on kole keeruline.
                plaadi joonis pdf failina(1:1)on olemas:kes valmis teeks
                Eelmainitud adapter peaks töötama vaid VW / Audi-ga, teiste markidega ta jah ei tööta. Ning tavaline OBD-II jublakas jälle ei tööta VAG-COM programmiga.

Comment

Mind kah huvitab, kuid ei ole enda auto küljest sobivat pistikut leidnud? Ühel oli tuhatoosi kõrval, mul seal pole Ei tea, kust otsida, äkki polegi >
                  Mis auto sul on?
                  Mark
                  Mudel
                  Mootor
                  Aasta

Comment

VW Golf 94a 1,6liitrit bensiin

Mis linnas oled, kui enda autol pistiku leian, teen ehk 2 tükki?

Comment

näita seda plaati...äkki saan hakkama...

Comment

elektroonika on mul nõrgavõitu.kindlalt tunnen ennast
                        autodiagnostika ja elektri juures.
                        adapterid töötavad K-L-liiniga ja lahtiste programmidega
                        (VAG-COM,OBD II(baumtools),ALDL 160 ja ALDL 8192(opelite
                        mootorite ECU kuni OBD II rakendamiseni))
                        Äkki siis riputad skeemi üles või lingi kui ta juba kuskil üleval on. Plaadi arvatavasti saaks valmis küll - näita pilti
                        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

OK kuidas ma pdf`id üles saan riputatud
                          nagu ütlesin:autot jagan,muud pean õppima veel

Comment

Urmas
                            testi otsad peaksid olema keskkonsoolis tühjade
                            lülitiaukude katete taga:must pistik-`+´ja´-´
                                                   valge pistik-´K´ja´L´
                            mootori tähed(kood)oleks ka vaja teada

Comment

VW Golf 94a 1,6liitrit bensiin

Mis linnas oled, kui enda autol pistiku leian, teen ehk 2 tükki?
                              Sellelt lehelt (http://www.ross-tech.com/vag-com/car...golfjetta.html) näed, mida sinu autoga see kaabel võimaldaks + seal on näidatud ka DLC (pistiku) asukoht, link pildile.

Ise asun Tallinnas ja oleks kena, kui viitsiksid mulla ka teha sellise jubina (arvelduse suhtes saab ju kokku leppida).

Comment

Working...
                              X