Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas turvapatja saab ise sisse-välja võtta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas turvapatja saab ise sisse-välja võtta?

Viitsiks keegi soovitada mulle mingi hästi turvalise kalli auto marki - millisega võiks sõita rikas ärikast pereisa. Ja kas turvapatja saab uutel kallitel autodel ise sisse-välja võtta või tehakse seda safety reasons'itel ainult autoteeninduses vms?

Tänud vastajatele!

Vs: Kas turvapatja saab ise sisse-välja võtta?

Osta lexus ja kui vaja lülita turvapadi välja ise inimlikul moel mitte ei pea seda demonteerima hoolduses. Igal autol on kõrvalistme turvapadja väljalülimise võimalus. Vastasel juhul võiks osta 20a vana auto, millel turvapatju pole ja ülejääv raha investeerida laste tulevikku.

Comment

Tegelikult ma ei tahagi autot osta, mul on nimelt ühe "loomingulise tükikese" tarvis vaja... Aga kuna ma ise autodest tagumikkugi ei jaga, siis mõtlesin, et siin ikka teatakse.

Tahaks sellist noh linnamaasturit, beež uhke sisu jne, üliturvaline pereauto, aga samas mitte selline pikap-pereauto. Ikka rikkurite teema.

Comment

Esmalt postitatud primavera poolt
        Tegelikult ma ei tahagi autot osta, mul on nimelt ühe "loomingulise tükikese" tarvis vaja... Aga kuna ma ise autodest tagumikkugi ei jaga, siis mõtlesin, et siin ikka teatakse.
        Mis osa sul sellest turvapadja süsteemist vaja on? Loomulikult saab võtta kõike laiali. Prillikandja inimesena ei ole üldse meeldiv mõte saada padjaga näkku 300/kmh kiirusega (sellise kiirusega liigub täituva turvapadja pind). Nii et, on võetud neid süsteeme lahti küll, armatuuris võib tekkida vajadus eemaldada turvapadja häire signaalpirn.
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
          ...armatuuris võib tekkida vajadus eemaldada turvapadja häire signaalpirn.
          Olen kohanud lahendust, kus turvapadja asemele on lihtsalt takisti ühendatud, et turvapadja tuli ei süttiks.

Comment

Kas parem on 2 sinist silma või lõhkine peakolu ja murtud kaelalüli?
            Volvo XC90 on päris mõnus pargimaastur. Hind ka miljon

Comment

http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/30079

Kas müügihitid on lapsesõbralikud?

Käsitletakse mitmete uute autode turvalisust: turvapadjad ja nende välja lülitamine lapse turvatooli jaoks.

Comment

Esmalt postitatud brand11 poolt
                Kas parem on 2 sinist silma või lõhkine peakolu ja murtud kaelalüli?
                Uuringute järgi lisab turvapadi lisaks turvavööle sõitja turvalisust avariiolukorras ainult ca 5%. Sellest ei piisa, et riskida avanenud turvapadja tõttu näiteks purunenud prillidest tekkivate klaasikildudega silmas. Parem oleks, kui saaks padjad soovikorral välja lülitada.
                Inimesi on ka hukkunud turvapatjade tõttu - meenub kole juhtum piibumehega, kellel avanev turvapadi purustas selgroo kaelaosa samase piibu kaasabil. Turvapadja pind liigub avanemisel kiirusega 300 km/h ning tekitab nahaga kokkupuutel hõõrdumise tõttu arvestatavaid põletushaavu, ka padja löök on märkimisväärse jõuga - üle 500 kg. Padja avanemise pauk rikub kuulmist jäädavalt. Padja gaasigeneraatoris kasutatakse toksilisi aineid, mis võivad tekitada keemilisi põletusi. Lisa ja veel. Valikuvõimalus peaks olema, kas kasutada patja või mitte.
                Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Sama kehtib ka turvavööde kasutamise kohta, on esinenud palju juhtumeid, kus turvavöö mittepealepanek on päästnud elu.
                  Aga on enam kui kindel, et risk viga(surma) saada on väiksem, kui autol on turvaseadmed, kui ilma nendeta.
                  Ja muidugi kõige kindlam on istuda kodus, elektriseadmeid mitte kasutada kasuta, vannis mitte käia...
                  Tegelikult ajuvaba teema, "rikas ärikast pereisa" võiks silmad lahti ringi vaadata ning soetada sobiva käru. Padja väljalülitamine peaks olema viimane mure, kui tegemist on "rikka ärikast pereisaga."
                  Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud mairo22 poolt
                    Igal autol on kõrvalistme turvapadja väljalülimise võimalus.
                    2001/12 Ford Mondeo - mina pole leidnud kuidas kõrvalistuja patja välja lülitada. Kui rihm peale panna ilma, et kõrvalistmel istuks lülitub küll padi välja kuid kas turvahälli peale panekul ta jälle sisse ei lülitu - pole proovinud.

Comment

Esmalt postitatud mairo22 poolt
                      Igal autol on kõrvalistme turvapadja väljalülimise võimalus.
                      Sellega ei ole ka mina nõus: mul autol on hoiatused nii padja läheduses kui ka user manualis, et ette ei tohi lapseistet paigutada, kuna turvapatja ei saa välja lülitada.
                      Head susserdamist !

Comment

Kõige lihtsam - kaitse välja ja schluss!
                        Igal oma arvamus aga mind on turvarihmad elus 2 korda päästnud kindlast surmast - ükskord rallikrossirajal kui 4 tiiru üle nipli käisin(muidugi oli tegu spetsiaalmasinaga) ja teine kord kõrvalistujana kui peale põdraga kokkupõrget 5 meetrisest teetammist üle nipli alla lendasime - poleks turvapadi avanenud oleks põdraperse mul näos kinni olnud.Padi annab obaduse küll aga mitte väga hullult.Usun ,et rusikaga saab ikka vägevama paugu
                        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Turvapadjad on paigutatud selleks et sõitja turvalisust tõsta. Õnnetud juhtumid ei muuda turvapatja halvemaks. On absurdne väita et turvapadi teeb auto ohtlikumaks.
                          Lasteistmega on teine asi, kui patja ei saa välja lülitada, siis taha istmele.

Btw, mida teemaalgataja tahab ? Ma küll aru ei saanud.

Comment

Ei saa ikka teema püstitaja probleemist aru ????

Comment

Working...
                            X