Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto el skeemide koodid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto el skeemide koodid?

Tere
    Niisugune küsimus tekkis et ntks nr 15 klemm skeemil tähendab süüdet, 30 aku plussi jne. Kuskohast netist saaks leida kogu nimekirja nendest koodidest. Mis on ntks 85 ja 86 jne.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Vs: Auto el skeemide koodid?

http://www.autoschrauber.de/art/0000...n_din72552.htm

http://www.elektron-bbs.de/verkehr/klemmen.htm

DIN 72552 on Võlusõna googeldades

Comment

Tänud, mina igatahes seda googeldada ei osanud. 86 on pluss siis ja 85 miinus ma katsetasin ühte läbipõlenud elektroonikaga releed siis valet pidi.
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Üldiselt harilike releede puhul vahet pole, aga vahest on neile summutusdiood sisse ehitatud ja siis on lootus see läbi lasta. Kusjuures küljepeal peaks skeem olema selle juhul. Mõned firmad armastavad ka jalgu segada, et aru ei saaks, kus mähise otsad, kus kontaktid. Fordil olid vist kentsaka paigutusega jalgade numbrid?

Comment

Ei see on VAGi diisel mootori küünalde relee. Pmtslt isegi töötab nüüd vist, ainult kui enne relee katkestusse minekut klemmile 50 ka pluss peale panna siis jääbki relee peale. Elektroonika all ma mõtlesin ikka rohkemat kui ühte dioodi.
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Tundub et relee töötab, see starteri funktsioon sai välja jäetud. Ma mõtlesin et see peaks relee välja lülitama kui juhuslikult liiga vara starterit anda. Tegelikult on hoopis nii et kui enne starterit anda kui küünalde relee end välja on lülitanud siis aktiveerub järelhõõgumine 180 sekundit, või lõpetab selle temp tõus mootoris üle 60 kraadi.
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

Working...
            X