Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Meta System alarm - kasutusjuhendit kellelgi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Meta System alarm - kasutusjuhendit kellelgi?

Sain doonorautolt alarmi, mille tahaks praegusele masinale peale aretada, aga mitte ei leia kasutusjuhendit või miskit, mis õpetaks, mis juhe, mida teeb.
    Tegelt ei saa üldse aru, mis selle alarmi mudelgi on

pildid: http://ladu.planet.ee/taavi/alarm/
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Vs: Meta System alarm - kasutusjuhendit kellelgi?

Tundub, et tegemist on elementaarse kompaktalarmiga (vist F1) mis on sireeniga kokku ehitatud. Sireeni sees oli ka löögiandur. Mäletan, et sealt tuli vist ainult 4-5 juhet välja. Vist oli nii et punane + ,must -, sinine süüde, roheline uks ja vist kollane oli keskluku juhtots (pealelülitamisel +). Pakun, et karp mille peal on M6 on ainult keskluku blokk mis vastavalt sellele juhtotsale juhib keskluku mootoreid. Juhendeid kahjuks ei ole. Kunagi olen nendega kokku puutunud, aga täpsemalt enam ei mäleta. Veel tuli meelde ,et pulte F1 -le juurde programeerida ei saanudki.

Comment

Süüde on oranz juhe.
      Kesklukku juhtimis juhe on roosa.
      Ja kesklukku joonis siin
      http://www.hot.ee/linnu11/meta.jpg
      viimati muutis kasutaja bisti; 16 m 2007, 15:27.

Comment

Suurepärane, mehed! Aitäh

Comment

Nüüd mul ainult siuke jama, et ma ei oska ühtegi mootorit sinna kesklukuaju taha ühendada :/
          Mulle piisab ühest mootorist, mille paigaldan juhiukse sisse. Ülejäänud ustes on originaalmootorid tehasest, juhi ukse mootor sulgeb ja lülitab ukse sees oleva nupuga teised ka kinni.
          Mul on kahte tüüpi mootoreid: 2 juhtmega ja 5 juhtmega. Mida kasutada? Kuidas ühendada?

Comment

oskab keegi natuke aidata?

Comment

Äkki keegi oskab kommenteerida "negatiivse sisendiga käivitit"
              http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...?artnr=950-007 Tahaks seda moodulit lisada sellele alarmile, aga ma ei tea, kas sellel on see negatiivse käiviti võimalus

Comment

Working...
              X