Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

auto signa jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

auto signa jama

selline alarm mul siis A.P.S 2300

jama siis selles,et võtsin aku maha ja panin tagasi a enam ei tule signa maha puldist..patakad on täis....
    googeldasin tsipa ja leidsin ainult idanaabrite keelt sealt, mida ise ei valda kahjuks... nüüd olekski abipalve teile,et keegi äkitselt uurib kusagilt välja mismoodi ma seda programmeerida ümber saan vms ....

Vs: auto signa jama

Mul on ka sama jama olnud, kuid ma ei võtnud aku maha vaid parkisin auto ühe poe ette ja panin alarmi peale, pärast poeskäiku tahtsin alarmi maha võtta kuid oh imet, klõpsi pulti kui palju tahad aga alarm maha ei tule! Nii ma seal kõndisin ümber auto, hunnik toidukraami süles kuni lõpuks alarm maha läks. Kogu selle jandi peale läks umbes 15 minutit. peale seda pole aga mul seal poe ees alarmi ka peale panna õnnestunud!

Kas sul auto seisab hetkel, signa peal? Uuri ega läheduses ei ole mingeid signaaliallikaid, mis võiksid alarmi tööd segada ja kas oled ka ümber auto kõndides pulti klõpsind?
    Wtf?

Comment

Vs: auto signa jama

Kas Sa paigaldasid signa ise peale ,või lasid selle kuskil panna ,või oli see juba koos autoga.Kui ise panid siis peaks sul olema kasutusjuhend,samuti kui lasid selle kuskil peale panna siis peaks olema sul kasutusjuhend ,kus kirjutatakse pultide ümberprogemisest või sünkroniseerimisest.Vaatan oma paberid läbi selle signa kohta.Kui ise hakkama ei saa saada PS.

Comment

Working...
      X