Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Odomeetri juhe lahti - mida teha?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odomeetri juhe lahti - mida teha?

Tere!

Selline mure, et hakkasin vahetama pirne auto näidikublokis. Mõned olid läbi põlenud nimelt. Eks ikka - kui käpard asja juures asusin asja kallale liiga innukalt - ja avasin kogu näidikutebloki tagakülje liiga räpakalt. Tulemuseks: tuli lahti ühendusest (nüüd hakkan segast peksma kirjeldustega) selline "lintjuhe" ehk siis selline õhukene - läbipaistvast paksust fooliumi laadsest materjalist juhe - mille sees jooksevad juhtmed/sooned.
    Need olid kinnitatud muidu - ma ei teagi kas mingi külmjootega? siis auto spidomeetribloki digitaalse odomeetri LCD näidiku küljest - spidomeetri bloki sees olevale mikroskeemi plaadile. Iga soon (6 soont kokku) - igale eraldi kinnituskohale kõrvuti mikroskeemil.

Kas nüüd on kõik pekkis?
    Millega või kuidas ma saaksin proovida seda uuesti kinni joota/liimida/jms.?

Ettetänades

Vs: Odomeetri juhe lahti - mida teha?

nii!

õnnestus ka mingi suvaline pilt netist leida
    pole küll minu spidoblokk - aga ikkagi peukkari oma.

Eh lahti tuli siis selle väikse LCD displei juures olev "lintjuhe" mis pildil kaob kuskile spidobloki sisemusse. Minu omal pole see displei nii multifunktsionaalne ilmselt - mul on neid juhtme sooni 6 tk.

Millega parandada?

veel 1 pilt -

Comment

võid proovida seda plastikut sealt juhtme pealt natuke ära võtta ja siis olenevalt kaabli juhtmete materjalist kas joota kõik eraldi külge mõne pikema juhtmega või siis mõnd head kontaktiliimi kasutada... pakuks, et tevalos müüakse... kuskil 100 eek 3g vms
      Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

elektroonikaga peaks ikka tedjameeste manu minema...
        minu arust...

PS: kogemusi saadakse ikka kukkudes nii, et ärapalju põe...
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
        X