Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

BMW E46 maki kood vms.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BMW E46 maki kood vms.

Tere, küsin siis siit ka, nimelt on mul selline makk ja jama selles et tahtsin selle tööle panna ja proovida kas töötab aga tuli ette ainult selline kiri " Disabled " vms ja kõik, lugesin selle maki kohta ja vene lehel oli kirjas "Магнитола не закодирована, но имеет привязку к автомобилю."
    mida see siis tähendab ja kas seda siis teistes autodes tööle ei saagi

Vs: BMW E46 maki kood vms.

pole ennem kuulnud, et makk käib aint kindlas autos, venekeelt kah ei mõista, eks ta ytleb, et magnetoola on väga hea ja mõeldud autos kasutamiseks mida ma aga tean on see, et paljudel makkidel on numbriline kood vaja sisse toksida kui korra oled aku tagant asja lahti ühendanud ja see kood on makiga paberite peal olemas, kui see aga ära peaks kaduma siis tuleb viia mingisugusesse asutusse, kus nende makkidega tegeletakse, seal tavaliselt osatakse see kood kah sinna sisse toksida. Tuttav mure, mul ainult ei öelnud disabled vaid midagi muud, ei teagi täpselt, igatahes kui neid jaamade numbreid vajutada siis need numbrid tulid ekraanile, paar korda sai neid toksida ja sdiis ei lasnud enam midagi puutuda.
    Condemn the hive.

Comment

Esmalt postitatud tuudur poolt
      "Магнитола не закодирована, но имеет привязку к автомобилю."
      See tähendab siis, et makk ei ole lukkus, aga sõltub autost.. no enam vähem

Comment

no vene keelt ma mõistan küll aga tahtsingi teada mida se sellele makile nüüd siis tähendab, jama selles et vajuta millist nuppu tahad ikka on se kiri ees ja kõik, ei lase nagu koodi pannagi, sellepärast ma mõtlesingi et kuidas se siis autoga seoses saab olla?

Comment

kas tal miski lisaklemme ei ole? Muide, võid BMW teenindusest ka järgi küsida.

Comment

Esmalt postitatud tuudur poolt
            no vene keelt ma mõistan küll aga tahtsingi teada mida se sellele makile nüüd siis tähendab, jama selles et vajuta millist nuppu tahad ikka on se kiri ees ja kõik, ei lase nagu koodi pannagi, sellepärast ma mõtlesingi et kuidas se siis autoga seoses saab olla?
            Koodi saab ainult 3 korda järjest proovida. Kui lased makil seista tund või rohkem aega pinge all, siis võib tekkida veel võimalusi. Kui tekib siis bingo lotot ei ole mõtet mängida vaid kood hankida.

Kirjuta siia ka maki mudel jms info.

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt
              Koodi saab ainult 3 korda järjest proovida. Kui lased makil seista tund või rohkem aega pinge all, siis võib tekkida veel võimalusi. Kui tekib siis bingo lotot ei ole mõtet mängida vaid kood hankida.

Kirjuta siia ka maki mudel jms info.
              See makk ei ole koodiga kaitstud!

Comment

Model - BMW REVERSE 22DC595/23F wide; Sec. Type - IMMO; Manuf. - PHILIPS

Vajalikud I2C skanner, programmaator ja kannatlikkus. Kes on varem sellist pilli muukinud, vaatab muidugi spikrit, kui peast ei mäleta, mida EEPROMis mudida.
                Lähimast autoraadiote koodide muukijast võib abi olla. Pean silmas neid, kes ilma kalkulaatorita ka miskit oskavad teha. Kalkuleerijatel on vaba päev.
                Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

minu makk on 22DC595/23 aga Padasonic´u jutust ma kül mitte halligi ei jaga ja BMW keskuses vast tehakse se maki lahti ka aga hind arvatavasti liiga kõrge...

Comment

koodi ta ei taha,kuid autolt küsib ta nõusolekut.väga võimalik et veel konkreetse auto kohta.
                    lahenduseks on mälust mõnede käsuridade kustutamine,aga selleks tuleb algul mälu sisu välja lugeda ja otsustada siis,et mis liigne on

Comment

ja kuidas nüüd ma peaksin selle maki tööle saama ?

Comment

ostad talle BMW külge.
                        aga kui tõsiselt,siis on sul tarvis mälu lugemiseks ja muutmiseks programmaatorit tarvis.
                        ja seejärel kannatliku meelt ja hulk tööd.

Comment

et siis lähen Selverisse ja küsin aga programmaatorit
                          või kuidas se käib ?

Comment

tevalost ostad.
                            aga otsi parem selline inimene kellel on see olemas ja mis peasi,ka kogemus selle kasutamiseks.

Comment

ei näe mõtet sellel jamamisel selle makiga.. teiste autode kõlblikuks muutmine läheb rohkem maksma, kui normaalne cd makk..

Comment

Working...
                              X