Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

täitsa algaja probleem :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: täitsa algaja probleem

ma pakun, et ta sai võimu ja bassikõlari umbes 4000.- eest

Comment

kas sellisele süsteemile piisab 1 F 20w kondekas sobiks????
      komplekt maksis siis 600w supakas kastis mis paistab läbi (aknaks pleksiklaas) ja võim 1000w ... 3500 eeki .... sai otsitud ja lõpuks müüdi börsis ... kusjuures täiesti uued mõlemad ja toodud saksamaalt ... sai korraks proovitud kahh ... mütsub minu jaoks vääga hästi

Comment

toitekaabli vastupidamisest ei tea midagi aga mingi päris jäme juhe on

Comment

saingi enda küsimusele vastuse 1f kondekast täiesti piisab 1000w võimendile

Comment

"hea", et tänapäeval on vähemalt kellegile veel võimalik 20x suuremaid näitajaid pähe määrida...

Comment

mis sa sellega mõtled ?

Comment

Re: Vs: täitsa algaja probleem

seda, et su võim pole mitte 1000W vaid heal juhul paarsada...

Comment

miks nii arvad???? sai proovitud küll ... teise 1000 w võimuga võrreldud kahh ... teine jäi kõvasti alla kusjuures kasutusel ainult 1 kanal (2 kanalit sillatud üheks )

Comment

kui ongi heal juhul 200 siis krdi hea 200w igaljuhul olen ostuga rahul ... ei taha teadagi mis häält siis tegema hakkab kui 2 600w kasti taha paneks
                    praegu pole plaanis kaa mitte

Comment

ja ilmselt viitas kasut jannozz50 et mu võim on 50 w see siis 20x väiksem 1000w

Comment

Mees, sa ei tea, kui ägedalt mo 60-vatine võim 4 lairibaka taga tymmib, bassilaksu tunnevad ka kolmanda korruse omad, ise olen 9-ndal(Y)...

Ehk siis - see 1000 W / 600 Won mingi ulme (vist võimsus, mis on vajalik sõimendi / mölari süütamiseks), ja 3500.- sellist küll ei saa, ka kasutatult mitte. Miski 10 korda suuremast summast alates võib ehk saada kilovati-paarise helikomplekti autosse (võimendid-kõlarid-kaablid-konded-akud-auto ümberehitus jne). 50 W on suht realistlik hinnang, ja reeglina pole auto kuupmeetrisesse salongi rohkemat vajagi, et keskmine kasutaja "normi tymmi" saaks BTW, mitme amprine kaitse võimendil on? Ja ehk tood aparaatide margid ka ära?
                        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

VÕIMENDIL ON 2X 20 KAITSMED

Comment

vist , kui ma ei eksi

Comment

jaaaa ... ostsin endale 4x50 automaki kahh ... ilmselt siis oli kasti ja võimendi ostmine mõttetu ...... huvitavad arusaamad ..... minu poolt võib teema lukku panna ... kuna sel teemal tõstavad häält imimesed kes usuvad ainult nn KÕVAT firmat .... mina tean aga et minu 1000w võim koos 600w supakaga (mis on võimu 1 kanalis) on kuulda ka 150-200 m kaugusele ... eks elan enda lolli teadmisega ja olen õnnelik enda ostuga
                              ja tegelt pole ilus naistele nii kaela karata.

Comment

Kaitsmete järgi arvutades on võimendi maksimaalselt 240 W kõigi kanalite peale kokku. Odavatel võimenditel aga pole pahatihti kaks kaitset mitte vajaduse pärast, vaid lihtsalt niisama, "ilu pärast", seega vast nii 120 W kõigi kanalite peale kokku reaalselt.

Mis automakkidesse puutub, siis see 4x50 on täpselt samasugune müstifikatsioon - reaalselt on KÕIK automakid eranditult väljundvõimsusega kümmekond vatti kanalisse, sedagi suurte moonutustega. Mis puutub sellesse, et kostab 150...200 M kaugusele - mo vana 20-vatist võimu täiesti tavaliste hifi põrandakõlarite taga oli ka umbes sama kaugele kuulda, kui voljuumi keerata.

Mis puutub väitesse, et siin tõstavad häält inimesed, kes usuvad "kõvat firmat" - targimad pead siin ei usu eriti ühessegi firmasse, kõik firmad toodavad nii saasta kui asjalikke pulki, firmati erineb vaid asjalike pulkade ja saasta vahekord.

Naestele kaela kargamise osas - siin foorumis ei huvita kedagi inimese sugu, nahavärv, usulised tõekspidamised jms. Ja fakt on, et siin purunevad paljude algajate illusioonid kilovatistest võimudest ja muudest imemasinatest, mida nad võileivahinnaga on sinisilmselt soetanud, uskudes müügimeeste plära. Tõde on valus, aga see tuleb välja öelda. Ja ega su bassilõõts seepärast vähem ei müra, aga loodetavasti saad sina (nagu paljud teisedki siin) selgeks, et pole vaja uskuda suuri numbreid seadme korpusel ja müügimehe jutus, vaid oma kõrva. Ja isegi üks vatt võimsust vähegi korralikumasse kõlarisse on piisavalt lärmi keskmisesse elutuppa, ning nt. korraliku peo tegemiseks pole igakord sugugi kilovattide kaupa võimsusi vaja (Hell! Ma tegin 10x10 m suures rõduga saalis suurt pidu 2x400W võimuga, millel järel olid nii 200...300 W kõlarid. Ja ma ei kasutanud isegi veerandit võimendi võimsusvarust ära! Kui palju siis läheb võimsust vaja pisikesse, pooleteisekuupmeetrise mahuga autosalongi?).
                                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Working...
                                X