Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

täitsa algaja probleem :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: täitsa algaja probleem

...
    viimati muutis kasutaja reuter; 20 m 2007, 12:41. Põhjus: topeltpostitus
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

tegelikult teoreetiline muusikaline hetkevöimsus vöib isegi mingiks murdosa sekundiks olla topelt tarbimisvöimsus, aga 1kW on kahtlane...
      kondensaatori lisamine sellele süsteemile ei ole just paha, aga siiski suht maha visatud raha, kuna vöimendil on endal konded sees, et toidet siluda ja kuni 1kW tarbimiseni ei ole konded enamasti vajalikud ja ühtlasi ei anna erilist effekti.
      me ei püüa siin kellelegi ära panna(lapsed, naised, vanurid, värvilised), lihtsalt juhime foorumlaste tähelepanu sellele, kuidas müügimehed meile iga päev külma üritavad teha. 1kW reaalset vöimsust autos on ebareaalne, sest heliröhu vöistlustel teevad häält enamasti tiba pealt 10kW asjad ja sel puhul tuleb juba auto konstruktsiooni muutma hakata...
      sry kui ühe vähese naiskasutaja ära hirmutasime(ma usun, et vöin seda vabandust esitada terve foorumi eest)

Comment

Mina vaatan nendele 1000W powwa ampidele nii peale- kui on kirjutatud 1kW siis ma jagan selle arvu neljaks, ehk 250w ja see ka stereoampi puhul sillatud ehk siis 110-120W kanali kohta, siis on ka need 20A kaitsmed ilusti propotsioonis võimu tarbimisega. Ja võimu koha pealt siis autosse piisab juba 2x14w võimsusest, mul hetkel on kindalaekas lahtiselt 2xtda2030 ja max pinge juures tambivad ka rahuldavalt. Hetkel jooksevad 12V pealt, lahja on küll aga 2 tunnise sõidu ajal ei hakka vähemalt bassist ka pea valutama
        Wtf?

Comment

ei nohh .. kui nii siis nii ... nüüdseks olen harjunud enda muusikaga. koguaeg ma muidugi kõvasti ei kuula ... õnneks on makil selline seadistus võimalik et põhimõtteliselt ühe nupuvajutusega võtab bassi vähemaks ja nii saab kuulata kvaliteetset muusikat ka ilma tampimiseta.... kuna liigun enamusajast 5 kuuse beebiga siis mina võin enda maki ja kõlarite valikuga rahule jääda ... aga ikkagi on uhke tunne tuttavatele näidata mida suudab üks supakas ja võimendi .. keegi ei oska midagi peale JAAAAA... öelda
          vahepeal tundus et siin foorumis liiguvad inimesed kes üritavad jube targad ja kohati ka üleolevad olla .... sain siis aru (teisi teemasid lugedes) et sellise tunde jätjad on jube targad inimesed nii et retsept ....
          Targad inimesed mind ei hirmuta

Comment

ma arvan, et keegi pole tahtnud kedagi hirmutada, vaid aidata luua selgemat pilti tegelikkusest. Aga kui eesmärk on tuttavatele näidata auto helivõimsust, siis on loomulikult hea, kui võimule on peale kirjutatud 1000W hoolimata sellest kas see näitab reaalset võimsust või on lihtsalt ilu pärast.

Comment

Eks need suured helvõimsusenäitajad on siin Eestis ka viimase 15 aasta jooksul hästi müünud ja firmadele kasumeid toonud. Vähe on inimesi, kes omale helitehnikat ostes looksid seoseid seadme voolutarbimise ja tegeliku väljundvõimsuse vahel, vaid ostavad ikka seadmeid visuaalse väljanägemise järgi ning toote sisu ega kaal ei huvita kedagi, peaasi et "lärmi" krappidest tuleks. Minu jutu moraal seisneb selles, et igaüks ostku omale mida tahab, peaasi, et ise rahul on, muud pole tarviski.
              viimati muutis kasutaja Max27; 21 m 2007, 17:07.

Comment

kusjuures mul on võimendi kasti külge kruvitud ning seda näha polegi , kui keegi küsib mis võim on, siis vastan et ....kes teab , kes teab ....

Comment

ok .. aga mida arvate nendest kõlaritest ???? vaja oleks kiiret vastust
                  http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1683

Comment

üldiselt võiks arvata, et sellise hinna eest nagu oleks juba valjukad ka, aga samas sõltub kõik kasutusest. ilmselt tagaaknale paigutades suudavad nad paarikümne vati juures suht enam-vähem häält teha. soovitada ei julge, kuna isiklikud kogemused nende isenditega puuduvad

Comment

osta parem kompod uste sisse ette endale.siis teine asi on see et kondekat ju pole ennem mõttet panna kui autos tuled vilkuma ei hakka.ja siis kas ma sai õieti aru et sinu 1000w võimendil on 2x20 kaitse?
                      mina arvan et sa said mingi sharki võin a'la kingaudio komplekti
                      Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Esmalt postitatud TanelK poolt
                        mina arvan et sa said mingi sharki võin a'la kingaudio komplekti

kingaudio't pole näinu aga seda shark'i on kõik kohad täis ja oi oi kui suured numbrid neil ikka on

Comment

ei mina enda autole neid ei taha ... lihtsalt sõbranna otsib kõlarei...

Comment

Esmalt postitatud painkilled poolt
                            kingaudio't pole näinu aga seda shark'i on kõik kohad täis ja oi oi kui suured numbrid neil ikka on
                            kingaudiol võimendeid polegi aga oma supparite poolest on ta suht kuulus
                            aga kui ikkagi ovaalid taha siis soovitaks näiteks seda http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1366
                            maksavad kül mõnevõrra rohkem aga kindlasti on ka tulemus parem ja tegelikult peaks ka neile võimendi lisama, kusjuure mina järeldan et kuna sellel kurjal võimendil on kaitse 2x20 siis peaks see võimendi rohkem nedele ovaalidele sobima.aga noh kuna ei tea millega tegu on siis ei oska öelda.

Comment

To tanelK
                              Kingaudiol on/oli küll autovõim. Spetsid mõõtsid isegi lubatud 2*50W @4 oomuskit rohkem välja. Salupa lehelgi see pill olemas. Elemendid pole küll suuremad asjad. Aga võim on/oli täitsa aus asi.
                              Maailm oleks puhas ja süüta
                              kui poleks õllejogurtit
                              - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
                                To tanelK
                                Kingaudiol on/oli küll autovõim. Spetsid mõõtsid isegi lubatud 2*50W @4 oomuskit rohkem välja. Salupa lehelgi see pill olemas. Elemendid pole küll suuremad asjad. Aga võim on/oli täitsa aus asi.
                                sorry jah, hakates asja uurima selgus endalegi suureks üllatuseks et audio kuningad tegid ka oma elemendile liigutajaid

Comment

Working...
                                X