Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Becker MB special

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Becker MB special

http://www.oomipood.ee/index.php?a_k...k&i=TOD230VPLO

Valik on sinu. Mina igaljuhul leiaks miski akulaadija trahvo ja orgunniks toite selle baasil - nigunii ehitad ju kasti ümber. Siis saad ka miski aku mälutoiteks sisse panna - pooles vinnas signa aku või miskit. Autoraadiod on suht häirekindlad asjad - dioodsild ja suur konde peaks piisama. Ikka ajad raketieteaduseks asja. Elu on lill - mõtle selle peale.

Comment

Krt oleks nagu enne ka autoraadioid ühendanud ja 1 sarnase iseloomuga kast on valmis ka tehtud, küll oluliselt lahjema raadioga aga mängib juba aastaid ja väga asjalikult. Poest saadavate ''sangadega'' ei ole mõtet võrreldagi, ikkagi puitkast ja inimlikud kõlarid. Selle kuradi Beckeriga on asi kuidagi iseenesest raketiteaduseks ära läinud. Igatahes on asi ära kontrollitud, kood ka teada nüüd (ei sobind muide ükski siin foorumis pakutuist) ja samas teemas välja pakutud idee põhjal ka koguni müügipakkumisena välja pandud. Ehk oleks tõesti mõistlikum sellist ''suvilaraadiot'' odavama pilli peale ehitada.

Comment

Ma ei usu, et sa selle kasettika eest miljonit saad - ma sain suisa niisama sellise. Aga raadiona pole tal viga. Täitsa normaalse tundlikusega. Ümberkäimisel on mersu raadiotel omad kiiksud, aga kui ära harjud, siis ok. See voolutarve ei ole kah teab, kui suur - järsku tahab kävitushetkel vähe kõvemat pulsi,, kuigi väheusutav. Ma kah vis laua peal 12V stabika aga teda käima ei saanud, kui hästi järele mõtlen ( amper - poolteist siis võtta oli).

Comment

Working...
        X