Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kasutatud Volkswagen Golf

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kasutatud Volkswagen Golf

Isa sõidab juba aastaid golf3, 55kw 1,9tdi mootor on suhteliselt töökindel ja õkonoomne, aga kere kipub roostetama juba päris palju.
    Seda eriti rattakoobaste ja uste alt.
    Tegemist siis 94 aasta väljalaskega
    Valter

Comment

Esmalt postitatud Valter poolt
      Isa sõidab juba aastaid golf3, 55kw 1,9tdi mootor on suhteliselt töökindel ja õkonoomne, aga kere kipub roostetama juba päris palju.
      Seda eriti rattakoobaste ja uste alt.
      Tegemist siis 94 aasta väljalaskega
      kas olen mina loll, või siis ei saa teised ka pihta
      Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Mis siin aru saada? Sõnastuses on jah väike aps sees aga mõttest saab ju aru.
        To maris
        Vana golf ei ole hea mõte kui teda kuskil remondikojas remontida. Odav varuosa ja veel odavam romula hind ei loe kui sa kõva tööraha pead maksma.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

noo .. pole miagi teha ... nii kõvat hinda päris ei maksa ... u 150.-200 eeki tund ... tegelt remondiks ise aga poldid/mutrid käivad kõvasti lahti ja ka kinni
          ma arvan et minu variant on ikka odavam kui maksta kõrget hinda varuosa eest ja siis veel remondimehele

Comment

aa, see tuli selle peale, et Maris eespool golfi remondist rääkis. sorry
            Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

tegelt remondiks ise aga poldid/mutrid käivad kõvasti lahti ja ka kinni
              Ei-noh,see on küll "vägev" vabandus.Roostetanud poltide-mutrite jaoks ostad ühe ballooni korralikku vedelikku,mille abil saad need poldid ilusasti lahti.Mis mõtet on maksta kallist remonditunni hinda ainuüksi sellel põhjusel,et roostes mutrit ei viitsi lahti keerata?
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ei mitte ei viitsi ... hea meelega remondiks enda autot ... ja päris tõsiselt .. mis sest et olen 21 aastane tytarlaps aga auto remont on huvitav asi vahepeal kui keegi enda autot remondib siis saab appi mindud (teooria) .. aga poltide lahti keeramine proovitud .. mida vaja lahti mina ei saa , ei nende vahenditega ega ka ilma .. ilmselt on viga minus ...

Comment

Re: Vs: Kasutatud Volkswagen Golf

kui auto remontimine niiväga meeldib siis tuleb osta pneumaatiline mutrivõti. paned peale, hoiad kinni ja vajutad nuppu ja lupsti on lahti. Kui kogematta päripäeva keerad, tuleb ka lahti, keerad keermed lihtsalt maha .
                  Olen seda tegelast käes hoidnud. täitsa mõnus tööriist. Lahti tuli iga asi. (pärast on hea ka rehve täis lasta).

Comment

mõte seegi , aga ega ka sellega igale poole ei pääse

Comment

ja mõned asjad on sellegipoolest kinni, isegi pneumo ei ava. tööle ei ole küll sugu peale kirjutatud, aga ega see autoremont ikka päris naiste töö ka ei ole. endale meeldib ka, aga pidevalt on nukid katki jms pisitäkked. tööst parkunud õlikarva käed peaks olema mehele uhkuseks... maitse asi, kätt ette panan ei saa
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kui algaja pneumo kätte saab siis vanema auto puhul, läheb asi õnnetuks - ära murdunud poldid ja maha lastud vindid, pole eriline ajavõit. Ehk siis ainult toorest jõusti ei piisa...
                        -

Comment

ok ok , ilmselt sellepärast polegi hakanud ise remontima eelistan ikka jätkuvalt maksta 150 - 200 krooni tunnis ja teooriat kõrvaltvaatajana õppida

Comment

Working...
                          X