Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mondeo sissepritse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mondeo sissepritse

Kas keegi teab kust võiks leida EEC V aju skeemi?

Mingil põhjusel otsustas aju lõpetada tühikäiguklapi juhtimise ja ei taha enam sellele massi peale anda.
    Teretulnud on ka muud mõtted teadjamatelt antud teemal, võibolla mõne
    teise anduri rike keelab ajul seda signaali peale saata?
    Kusjuures ELM327 adapter ei näita ühtegi viga.

Vs: Mondeo sissepritse

Mul vist IV versiooni skeem vedeleb kuskil kõvakettal. Kui huvi on viska maili aadress tuiskan minema.
    kui vigu ei näita, siis äkki on miski muu teema siiski - juhtplokid ise koolevad suht harva. Kas sa tühikäigu lüliti asendeid näed oma adapteriga? Järsku ei tea juhtplokk, et drosselklapp on kinni ja peaks tühikäiku tüürima hakkama. Või on see lüliti mis tuvastab täisgaasi lühises.
    Kas fordi torkimise soft võimaldab tegelikke väärtusi vaadata ( actual values )?

Comment

Vs: Mondeo sissepritse

Esmalt postitatud kellakägu poolt
      Mul vist IV versiooni skeem vedeleb kuskil kõvakettal. Kui huvi on viska maili aadress tuiskan minema.
      kui vigu ei näita, siis äkki on miski muu teema siiski - juhtplokid ise koolevad suht harva. Kas sa tühikäigu lüliti asendeid näed oma adapteriga? Järsku ei tea juhtplokk, et drosselklapp on kinni ja peaks tühikäiku tüürima hakkama. Või on see lüliti mis tuvastab täisgaasi lühises.
      Kas fordi torkimise soft võimaldab tegelikke väärtusi vaadata ( actual values )?

huvitaks ikka, mail on viiliku@ph.ee

Sellele mõttele tulin ise ka et viga võib olla gaasiklapi asendi anduris (eraldi lülitit tal ei ole) kuid olen seda nii testriga kui ka adapteriga vaadanud ja mõlemate andmete järgi see andur töötab (tegelikult on see andur tavaline reostaat)

lubab ka tegelikke väärtusi vaadata , kuid selle klapi asendi kohta pole üheski softis (olen 4 erinevaga softiga vaadanud) mingit viidet.
      Selle klapi võib vabalt lahti ühendada ja adapter näitab ikka et auto on korras

Comment

Working...
      X