Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CAN-süsteem ja Audi A6

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CAN-süsteem ja Audi A6

Kas keegi oskaks öelda midagi tarka,kas mu autol on CAN-bus süsteem peal või ei ole?Mul on Audi A6 1999/9 ja peal on Naviplus(rns-d),rooli küljes on helitugevuse jne nupud.Raadiokanalite,cd-plaadi lugude jne infot kuvab spidokellade vahel oleval displayl,spido kell on digitaalne,cd-box ja tv-blokk on ka.Probleem on selles,et panin autole uue juhtseadme(RNS-E) ja nüüd rooli nupud ei toimi,display ei näita infot,uue seadme nuppude valgustus ei põle,ühendasin uue seadme läbi kaasas olnud Plug&Play adapteri,aga vana süsteemi 26-pin pistikut pole kuhugi panna ja selles pistikus liigub VIST Can-signaal,nagu vana seadme(rns-d)peal kirjas on.Kas see signaal seal tegelikult ka eksisteerib,seda ma kahjuks ise mõõta ei saa,kuna pole mõõteriista.

Paluks kiiret abi!

Vs: CAN-süsteem ja Audi A6

Kõigi eelduste kohaselt ei tohiks olla can´i sellise vanusega autol peal.Uued seadmed tuleks diagnostikaga aktiveerida.

Comment

Esmalt postitatud heiki232 poolt
      Kõigi eelduste kohaselt ei tohiks olla can´i sellise vanusega autol peal.Uued seadmed tuleks diagnostikaga aktiveerida.
      Aga mismoodi ta mul siis sinna kellade vahelisele displayle infot kuvab ja mismoodi mul digitaalne kell armatuuris navi seadme kella järgi aega muudab?Mida sa täpselt mõtled selle diagnostikaga aktiveerimise all?

Comment

A6 99a jookseb CANi natu ikka nii mootori kui kasti ja kliima vahel. Sul on vaja jah VAGCOMiga asjad paika seadistada.

Comment

Esmalt postitatud bisti poolt
          A6 99a jookseb CANi natu ikka nii mootori kui kasti ja kliima vahel. Sul on vaja jah VAGCOMiga asjad paika seadistada.
          Aga mismoodi,mul on VagCom kaabel,proge ja läpakas olemas.Kas pean siis need 26-pin pistiku Can-otsad ühendama uue seadmega või mitte?

Comment

Kas Sinu kaabel toetab CAN ühendust?Kas Saad oma kaabliga seadmeid aktiveerida?

Comment

Esmalt postitatud heiki232 poolt
              Kas Sinu kaabel toetab CAN ühendust?Kas Saad oma kaabliga seadmeid aktiveerida?
              Saan küll,mul originaal kabla ja ametlik soft.

Comment

Canniga suhtlevad plokid omavahel.Sul on vaja ainult K-L kablat ja Vag-Comi.

http://de.openobd.org/einbauorte.htm

siit saad vast mõned loginid ja recoded.

http://de.openobd.org/audi/rns.htm#56_rnse

siit täpsemalt...
                Heh avastasin veel et audio unit suhtleb VAN süsteemil(vehicle area network).
                CAN (controller area network) on plokkide omavaheliseks suhlemiseks.
                Põhimõtteliselt kõik üks ja sama,KL kablabga teed kõik ära.
                viimati muutis kasutaja supra; 02 m 2007, 01:43.

Comment

Working...
                X