Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Seadmete juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Seadmete juhtimine

Esmalt postitatud kpihus poolt
    Oli kah kunagi miski arvuti autos. Ning oli mõte sealt ka kliimat/soojendust juhtuda. Sai veidi suheldud ühe inglismaa tegelasega, kes oli oma autol ehitanud kliima juhtimise carputerisse. Ei midagi keerulist, aga tema konkreetne sõnum mulle oli, et tee mis sa iganes teed, aga kliima juhtimist ära jumala eest carputerisse vii. Lihtsalt kole on, kui kõvaketta riknemise tõttu suvel auto täiega sooja salongi puhub.

Lihtslt kole on et klaasipuhastid käivad tühja,lihtsalt kole on et esi tuled vilguvad nagu lasvegase stripibaari tuled ,lihtsalt kole on et klaasid ülesse ja alla jooksevad,JNE.
    Sellel inglasel lihtsalt kurb kogemus aga mitte vihje või nõuanne.
    Korralik seade tuleb osta,kui kokku jookseb,jookseb nagu nii kõik.
    Ise paigaldanud pole aga ühte Nissan 350Z kodukootud carpuuterit olen küll näppinud.Tõeline teos oli see minu jaoks.Seal oli auto seadmete juhtimine+OBD live data+vedrustuse juhtimine.
    carpuuteri soft ja teostus oli tehtud leedus,auto kuulus lätlastele.

Comment

Esmalt postitatud supra poolt
      Lihtslt kole on et klaasipuhastid käivad tühja,lihtsalt kole on et esi tuled vilguvad nagu lasvegase stripibaari tuled ,lihtsalt kole on et klaasid ülesse ja alla jooksevad,JNE.
      Sellel inglasel lihtsalt kurb kogemus aga mitte vihje või nõuanne.
      Korralik seade tuleb osta,kui kokku jookseb,jookseb nagu nii kõik.
      Ise paigaldanud pole aga ühte Nissan 350Z kodukootud carpuuterit olen küll näppinud.Tõeline teos oli see minu jaoks.Seal oli auto seadmete juhtimine+OBD live data+vedrustuse juhtimine.
      carpuuteri soft ja teostus oli tehtud leedus,auto kuulus lätlastele.
      Mehaanikast töökindlamat tarkvara pole veel tehtud. Fakt. Või eksin ? Eks veena mind selles.

Comment

mingil autol oli kliima juhtimine makiga samas kestas. makk varastati ära, tuli talv ja ligi mill maksnud autos sõitsid puhvaika seljas.
        loomulikult võib kõike juhtida, aga kindluse mõttes võiks olulisemad asjad siiski jääda ka manuaalselt alles. meie kliima ei ole paraku elektroonika kestmiseks just parim. arvutitel on ikka komme ära surra. igikestvad arvutid(soc3, 5, 7) on ajalugu. kui ketas elab, siis autokliimas ilmselt aasta paariga võib minna emaplaat. vb kestab kauem, aga mina ei tahaks kogu juhtimist ikkagi käest anda. mina kasutan ka siiani Win2k-d...
        pidurid on peale kogu elektroonika katkemist igal autol, nagu vanal mossel: tuimad, aga toimivad. see nõue on põhjusega
        näiteid elust on palju. ei ole mõtet arvata, et üks hetk sa suudad kogu inimkonnale oma teadmiste ja leiutistega ära panna. elektroonika on hea, aga jäta mõni asi enda otsustada ka
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Uuematel autodel on kõigil body compu,mehh juhtimist pole,läbi CANi juhib kõike,tulede heledusest kuni lives emergancy kõnedeni.Minu arust pole autotootjad enam mingit otsustus võimalust jätnud.Ja kui sa suudad autosse carpuutri ehitada,siis suudad hädaolukorras kindalaeka tagant soojenduse mehaaniliselt peale või maha keerata.

Comment

Offtopic
            Lõpuks on nii et ropu raha eest asendatakse soenduse kliima juhtimine 3 pöörd nupuga
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

[quote=reuter]mingil autol oli kliima juhtimine makiga samas kestas.
              mina kasutan ka siiani Win2k-d...

Need raadioga soojendused on Toyotal,(Lexusel),Cadillacil,jne.

Ma kasutan sama moodi WIN2k pro.Nii töö arvutis kui ka kahes kodu arvutis,põhjus on selles et enamus vabavara diag ja progemise soft ei taha kõrgemal OSiga käia.Imeliste asjade jaoks on laua nurgal igaksjuhuks WIN98 kast ka veel.

Manual temp control garanteeritud tööiga pakutakse 40000 h. ja climatronic 60000 h.Andmed:Haynes Audi repair manual.See on see veenmise koht.

Ja kõige lõpuks,me oleme teemast väga körval juba.

Comment

Working...
              X