Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

relee asemel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: relee asemel

Kui sul võimalik oleks siis võiksid neid võrrelda ja kui vahet ei ole siis teada anda.Ise ei oska sellega tegeleda.Äitahh !!!

Comment

Välismaised foorumeid lugeda siis saab selgeks, et sobivad mõlemad kivid ja mitmete inimeste poolt järgi proovitud. Lisaks sobivad veel vn750-e, vn790-e ja vn820-e.
      Võid otsida googlist e38/e39 lcm fix või repair jne. leaib infot rohkem kui vaja.
      Kõige odavam on sul üks või kaks kivi sealt ebayst tellida (ühe eest ligi 140.- ja kahe eest 210.-) ja ära vahetada. Romulast ostetud asja puhul pole kindel kas töötab ja kui töötab siis kui kaua.

radiotehnika35, jah olen e39 omanik.

Comment

üldjuhul on nii, et kui töötab siis töötab ja kui ei tööta siis ei tööta. Romula jah natuke küsitav kuid mõttekas on pöörduda nende poole kes nende autodega tegelevad, samas ka paljud romulad annavad võimaluse asi tagastada kui ei sobi või ei tööta. Kindlasti on mooduli remont või ümbervahetamine igaljuhul odavam ja päris hea mitu korda, kui UM-st uut ostma tormata.
        Foorumeid on palju ja seal liigub huvitavat rahvast, tarvis vaid see rahvas üles leida. Ise pakkusin E38 foorumit sest ka seal on inimesi kes tegelevad paljude eri mudelitega ja kui huvi siis vaata seal ringi (eeldusel, et mujal foorumites ei ole juba uurinud), võin otsida ühe kontakti kes selle probleemi ilmselt parandab.

VN taas niisugune tükk mida siinmail kauplusest osta ilmselt ei saa.
        Ebay muidugi suht soodne aga aega kulub rohkem enamasti kui märgitud.
        Aga muidu võib ebay-st tellida küll juppe.
        -superradical-

Comment

Väga hea oleks kui saaks kontakti või koha kust seda jupi saaks siin eestis !!!!

Comment

Üsna nutune näib-ehk YE-st saab, peab veel sealt küsima-mujal nagu ei ole. Seega jääb variant, et saab tellida seda ebay-st. Seal see ei ole kallis ka-eestis maksaks see kindlasti 2-3 korda rohkem.
            Ma ise just sain eile paki, tellisin ebay-st komponente, võib tellida küll, hind on soodne aga ootama peab see on paha, petta ei ole saanud-siin foorumites oli teema kah selle kohta.
            Tarvis on ainult krediitkaarti.
            -superradical-

Comment

Palju see vidin mul maksma läheks ebay-st ja kas sinu kaudu oleks kuidagi võimalik seda tellida.

Comment

Ei vaadanud üle teda uuesti aga: Oli vist ta hind 5$, sinna juurde vist oli postikulu ka 6$, kokku tuleb selle hind u.120-125 eeku siis.
                Oleks võimalik mul seda tellida küll aga kus ise muidu asud?
                -superradical-

Comment

Ise olen Võrust.Ootan vastust kuidas oleks võimalik seda jupi saada.Tundub,et oled asjaga kursis.Võin teha ka ettemaksu.Võib ka kokku saada kus sa ise asud.
                  viimati muutis kasutaja MaxPayne; 28 m 2009, 19:42.

Comment

Kui võrukas oled, siis libise Koselt läbi(Soga juurest). Leian sulle käepärase ja odava lahenduse. Lihtsalt käi läbi. Konsultatsioon on tasuta(kuna ise olen ka fänn).

Comment

Working...
                    X