Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ИЖ-21251 ohutuled

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ИЖ-21251 ohutuled

ИЖ-21251 (see nn. kombivariant) suunatuled töötavad, aga ohutuled ei tööta. Kahtluse all on relee РП-4.
    Kas on kellegil kogemusi, mis seal relees täpsemalt nässu võib minna?
    Ma ise ei oskaks muud teha, kui ükshaaval transistorid välja joota ja üle kontrollida.

Vs: ИЖ-21251 ohutuled

peast küll ei mäleta, aga mina kahtlustaks ohutulede lülitit või toiteahelat. GAZ veokal ( suht sarnased võiks olla) käis see kuidagi sedasi, et plokk sai normaalolekus toite peale süüte alt ja läbi ohutulede lüliti ja kui ohutuled panid, siis toide otse akult läbi ohutulede lüliti ning keskmine plokist tulev ots pandi ohutulede lüliti poolt vasaku ja parema signaali otsaga korraga kokku. Otsi skeem netist ja ära transide kallale küll mine esialgu. Mul kümme aastat viimasest torkimisest, lihtsalt ei mäleta.

Comment

Nii see on,et mina kahtlustaks ka ohutulede lülitit.

Comment

izzil oli suundade relee vist kusagil kindalaeka taga(täpselt ei mäleta).Omal ajal sai neid kombireleesid üle tinutatud,enamused said sellega oma ohukad tagasi.Vigase ohuka lülitiga neid izze veel kohanud ei ole.Lüliti peaks sama olema nagu GAZ-53.Pole neid ise ka juba umbes7-8 aastat teinud.

Comment

Working...
        X