Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Puldiga kesklukk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Puldiga kesklukk

Paigaldasin oma autole kesklukusüsteemi. Kõik töötab hästi, aga süsteem on ilma puldita. Soov oleks lisada juurde kaugjuhtimispult ja vastuvõtja, signalisatsiooniga ei viitsi mässama hakata aga kesklukk võiks küll puldist käia. Keskluku moodulil on olemas 2 lisajuhet mis on mõeldud välise lüliti kasutamiseks. Äkki keegi oskab soovitada milliseid komponente kasutada, et saada võimalikult odav lahendus.
    viimati muutis kasutaja Tiit123; 28 m 2007, 01:04.

Vs: Puldiga kesklukk

Täitsa lõpp, ma mõtlesin et ma ainuke kes sellist asja tahab
    Aga niipalju kui ma kunagi msnis martinr112'ga(kribati nii vist) rääkisin, ta rääkis et see pidi suht raske tegevus olema ja kulukas ka, aga eks me näe mis teised elektroonikud räägi

Comment

Kõige lihtsam ja ka arvatavasti odavam lahendus oleks osta see komplekt
      http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...?artnr=950-224

Comment

See läheb maksma siis 555.- nagu ma aru saan
        Tundub suht normaalne asi, see temperatuuri asi on veits nadi,aga samas saab siis ju võtmega ka uksed lahti kui pult ei funka.
        Aga kas sellega seda ohtu pole et kellelgi on "juhtumisi" samasugune pult ja saab tollega uksed lahti, või on igal aparaadil erinevad sagedused?

Comment

Kodeering Fikseeritud, valitav lülitiga - 6561 koodi
          Nii et variant on et kellegil juhtumisi sama kood on,kuigi suht ebatõenäoline. Samas pakutakse ka muutuva koodiga saatjaid-vastuvõtjaid aga nende hind ka muidugi suurem.

Comment

Palju neid puldiomanikke ikka on.
            Ma ei tea, kuidas Zigulil (avatarilt vaatasin, et ilmselt on juttu sellest autost) aga Moskvichi uksed käisid ka kääride või kruvikeerjaga lahti.

Comment

Tegelikult pole see ju kõige odavam lahendus, kui uue signa komplekti koos kahe puldiga saab 750 krooniga http://www.akustika.ee/pood/index.ph...t&currency=EEK Peaks ju kuidagi moodi ka odavamalt saama. See 550 kroonine pult pole just kõige ilusama välimusega kah.

Comment

krt kui signa nii odav on siis ehk ongi mõtekam juba signa osta, muidugi kui see ka normaalne on
                sigullil saab ju ukselukke ja linke ja ka muud alati vahetada, seega see pole antudjuhul teemaks

Comment

Working...
                X