Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

alarm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

alarm

mure järgmine, alarm paneb tiba segast.Lülitab end aeg -ajalt ise sisse ja välja,ka karjuma hakkab.kas on olnud midagi sarnast ja mis rohi aitaks.

Ära sa jumala eest ütle, et mis alarmiga tegu on ;D

Comment

Ära sa jumala eest ütle, et mis alarmiga tegu on ;D
      alarm on odavam genimax, kui see midagi muudab.

Comment

Mul on olnud. Viga ilmselt ukse lülitis. Aitab ...nojah, laiskuse vastu rohtu pole. Äkki sinul ka uxelüliti jamab?

PS. Alarm: Jablotron
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul on olnud. Viga ilmselt ukse lülitis. Aitab ...nojah, laiskuse vastu rohtu pole. Äkki sinul ka uxelüliti jamab?

PS. Alarm: Jablotron
          käis paigaldaja juures, kontrolliti üle, aga aju peale meeste hammas ei hakanud(pisut imelik).

Comment

Võimalik, et prose kvarts jamab. Või siis prose ise. Viimasel juhul on targem uus alarm osta- koodiga proset ilmselt ei leia.
            Ah jaa, toite konded (karbi sees)tasuks ka üle kontrollida.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

sain vist jälile,tundub,et mahuandur paneb villast.Võtsin vahelt ära,nüüd toimib normalselt.

Comment

Mul kunagi jamas remostari nimeline alarm, selgus et oli mass kehva.

Aga kas keegi oleks sellis nõus ka parandama, sai teine natuke üle pinget. Nüüd kui ühendada pistab kohe karjuma!

Comment

Vs: alarm

tere mul kusimus. kuidas saaks genimaxi audi a6 panna .just ukse avamine ja sulgemine.

Comment

tere mul kusimus. kuidas saaks genimaxi audi a6 panna .just ukse avamine ja sulgemine
                    Segasemalt ei oskanud küsida või?

Comment

Esmalt postitatud kratt2 poolt
                      tere mul kusimus. kuidas saaks genimaxi audi a6 panna .just ukse avamine ja sulgemine.
                      äkki kaevaks veel vanemaid teemasi üles?

Comment

kuidas segaselt? panin signa peale ,aga et uksi puldist lahti ja kinni ,seal see vaakum mootor ja uksed lahti ja kinni,kui anda ainuld miinus.aga kuidas ma saaks signa pealt ainuld miinuse,et avada ja sulgeda.

Comment

Sul signal sisseehitatud keskluku releed,lased relee kontaktidest läbi kas plussi või miinuse.Kuigi vaakumiga ei piisa ainult miinusest.http://www.autoelectric.ru/autoalarm...lobe/3100m.htm
                          siit peaksid vaakumiga ühendusskeemi saama.
                          viimati muutis kasutaja heiki232; 04 m 2007, 14:34.

Comment

Working...
                          X