Olen mitmeid kordi pannud tähele, et autol on alarm maas (100% tean, et panin peale). Nyyd hakkasin katsetama ja selgus selline asi, et toas kogemata alarmi mahavõtmise nuppu vajutades, tuleb autol alarm maha. Muidu poleks selles nagu midagi imelikku aga mu auto seisab põhimõtteliselt teisel pool maja ja mitu korrust allpool, st auto ja puldi vahel on päris palju betooni ja paneele. Kas mingid elektroonilised seadmed majas võimendavad seda puldi signaali siis nii palju! Tavaolukorras (näiteks parklas) hakkab pult reageerima alles umbes 20 meetri pealt ja sedagi siis, kui ei ole takistusi (teisi autosid vms) vahel.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
anomaalia alarmiga
Collapse
X
-
Vs: anomaalia alarmiga
Kõrgel korrusmajas olles saab raadiolaine läbi akna kenasti välja. Maja taha...hm...keeruline tõesti. Samas mu naaber, kes asub samuti maja teisel küljel, kasutab minu wifit (loaga). Levib küll.
PS. Vanematel alarmidel on suurem leviulatus. Oma vana Corolla pannil saan toast alarmi lülitada, uuel masinal aga mitte. Uue puldil on vaid 3V tablettpatarei.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
alarm on lastud paigaldada ca pool aastat tagasi (GEMINI) seega ei tohiks väga vana mudel olla. Imelik just ongi see, et väljas on see raadius suht väike, milles saab alarmi peale/maha lülitada. Ja kui midagi ette jääb, siis ei võta yldse sellest läbi. Aga kodus olles nyyd selline asi. Vaja proovida, kas kusagil poes või muus hoones olles saab ka maha võtta, või esineb see superlevi ainult meie majas
Comment
-
Kas mitte uued puldid pole just nõrgemad, kui vanad? Maa pealt juhtides asub saatja ka suht maa lähedal ja igasugu takistused (autod jne) nõrgendavad signaali. Kõrgemalt aga pole midagi teel ees.
Aga võib-olla on sul võimendav betoon maja seintes- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment