Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Citroen Saxo Electric

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Citroen Saxo Electric

Natuke aega võiks ikkagi edasi voolata,kuna akude hind siiski on väga kallis.Just need LiPO akud.Kui hinnad nendel langevad tiba,siis saab asi hoo paremini sisse.Muidu ise ehitan praegu kah elektri-punnvõrri.Akudeks tavalised autoakud,kuid mul on ka ainult lühike maa vaja läbida ja ma arvan,et selle jaoks sobib see sõiduk väga hästi.

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
      Natuke aega võiks ikkagi edasi voolata,kuna akude hind siiski on väga kallis.Just need LiPO akud.Kui hinnad nendel langevad tiba,siis saab asi hoo paremini sisse.Muidu ise ehitan praegu kah elektri-punnvõrri.Akudeks tavalised autoakud,kuid mul on ka ainult lühike maa vaja läbida ja ma arvan,et selle jaoks sobib see sõiduk väga hästi.
      jah selles suhtes ma olen sinuga nõus LiPo ja eriti just LiFePo (mis on auto jaoks parem lahendus) on natuke liiga uus veel, ning hinna langus on üsnagi tõenäoline. NiCd kohta seda väita ei saa, nood on juba väga vanad. Sama ka plii akude kohta, samuti on plii aku IMHO ka kõige kehvem lahendus selliste liikurite jaoks.

Comment

miks üle EU hindade ei saa. Hollandis on diisel odavam, kui Eestis... siin saab liitri kätte enam-vähem euro eest. paar senti tuleb ehk ka peale.
        kui kasvõi 1 neist jutustajatest siin võtab elektrimasina omale kasutusse on see juba progress. Eestis on suhteliselt tõenäoline, et naabrimees muutub kadedaks ja ostab/teeb ka, kindlasti isegi parema. nii me pisitasa seda progressi tekitame. mina arvan, et elektrivõrr või ajatraktor(nagu minul) on väga kesine algus, aga ilma selleta ei tule ka suurt algust. kui me seeläbi suudame keskonda vähem saastata, siis on see igati kiiduväärt. majanduslik pool võiks seejuures pigem boonus olla
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X