Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kesklukk ja elektriaknad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kesklukk ja elektriaknad

Tahaks teha nii, et ühendada elektriaknad kesklukuga, st kui auto uksed kinni panna puldist, läheksid ka auto aknad ja luuk kinni. Bmw-l toimis selline asi aga nüüd on autoks Golf 3. Olen näinud ka originaalis nii aga minu omal see ei toimi.

Kuidas oleks kõige asjalikum seda teha, homme hakkan lammutama.

Vs: kesklukk ja elektriaknad

Kõige lihtsam oleks osta signa paigaldajatelt spets plokk.
    Aga kui ise aretada, siis peaks lukumootorilt sulgemise pingega releed juhtima; relee klemmid jälle lülitavad akna moodulit.
    Head susserdamist !

Comment

Selleks peab signal olema comfort funktsioon.

Comment

Comfort funktsioon lisab võimaluse aknad lahi jätta lukustamise korral, aga selle puudumine ei sega akende sulgumist koos uste lukustamisega.
        Head susserdamist !

Comment

Minu teada comfort ikka suleb aknad signa peale pannes.Akende lahti jätmiseks pole mingit süsteemi vaja ju, ega ?

Comment

Noh, comfort on selline funktsioon, mis aktiveeritult sulgeb ka aknad autouste lukustamisega koos.
            Kui aga ei soovi aknaid sulgeda koos uste lukustamisega, (soojal suvepäeval kui aknad on praokil) siis tuleb comfort nuppu vajutada enne lukustamist.

Teemaalgataja küsis kuidas kuidas ilma comfordi funktsioonita signalisatsiooni korral tekitada ise comfort (akende sulgumine).
            Seda ma püüdsin selgitada; ja kui keegi ei saa aru, millest jutt käib, ei ole vaja ka oma arusaamatust teistele demonstreerida.
            Head susserdamist !

Comment

Esmalt postitatud urmo poolt
              Noh, comfort on selline funktsioon, mis aktiveeritult sulgeb ka aknad autouste lukustamisega koos.
              Kui aga ei soovi aknaid sulgeda koos uste lukustamisega, (soojal suvepäeval kui aknad on praokil) siis tuleb comfort nuppu vajutada enne lukustamist.
              Lisaks siia juurd seda,et igal alarmil ei ole spetsiaalset comfort süsteemi ja selle lülitused on erinevad.

Comment

kõigepealt võix kindlax teha kas autol endal on comfort peal.keera võtmest ux lukku ja hoia võtit lukustusasendis ja vaata kas aknad sõidavad kinni? enda vanamehe golfil sai küll comfort alarmiga ühendatud ja töö
                tab

Comment

Esmalt postitatud urmo poolt
                  Teemaalgataja küsis kuidas kuidas ilma comfordi funktsioonita signalisatsiooni korral tekitada ise comfort (akende sulgumine).
                  Teemaalgataja pole midagi sellist poole sõnagagi maininud, mis tal seal üldse on või pole.Pole vaja siin uriseda, selleks on muud kohad.

Comment

Olen näinud sarnast skeemikest. Teostatud oli ta transsidel ja kui ei eksi, siis aknatõstuki kinniasendi kontrolliks (et juba sulgunud akende puhul lülituks välja aknatõstuki mootor) kontrolliti mootori töövoolu. Praegusel momendil puudub mul juurdepääs sellele skeemile kuid nädala-paari pärast huvi jätkumisel võid selle saada.

Comment

Ei jõudnud see nv kahjuks veel akendeni, muutsin hoopis spidobloki valgustust - panin ledid. Ukse lukud on mul juba ammu kinni pandud, kunagi püüdis keegi minu autosse sisse murda ja siis võtsin sealt süsteemi välja, täitsin ära ja värvi peale. Samuti on tagaluugi lukk kinni pandud ja luugi avamist juhib signapuldi üks nupp- kahjuks seda meest ei ole enam, kes sellega hakkama sai

Kuna suht tundmatu signa, ei leidu materjali eriti ka kusagil aga muidu töötab laitamtult. Püüan leida infot kas sellel on confort lisa vms.
                      Järgmine nv hakkan vast sellega tegelema. Töönädala sees ei jõua.

Comment

Ei tahtnud uut teemat teha.
                        Huvitaks ka mind see automaatne akende sulgemine keskluku rakendumisel. 4 akent õnneks pole, tegu kupeega ja mul 2 "elektriakent".

Autol Mongoose 700M, niipalju kui juhendist ja netimanuaalidest lugesin, siis tal vist seda comfort otsa pole.
                        100% kindel pole.

Keegi on konkreetselt lisanud selle funktsiooni oma autole, mille alarmil pole seda funktsiooni ja saanud asja normaalselt tööle? Või oskab mingi õpetuse link viidata.

Comment

Mis autost jutt ja kas tal originaalis (võtmega) Pac-comfort on? Kui on, siis pead lukustuse käsku pikendama ca 20 sekini.Kui ei, siis asi keerulisem, vaja paar releed õigesse kohta vahele panna ja sama käsku on ka vaja.

Comment

Sama mis mu avataril. Dodge Avenger, 1997a, 2 ukseline kupee.
                            Pac-comforti kohta ei tea kahjuks.

Võtmeid pole, ei pagassi ega uste omi. Ainult see mis süütelukku läheb.
                            Pagass käib Dodgel juba tehasepoolt salongist lahti. Võtmeauk on muidugi olemas.

Oletame, et sellel signal seda käsku pole, siis tuleb uus signa panna, millel antud asi olemas?
                            Et ühesõnaga, kui pole, siis ei saagi.

Comment

Uurisin elu, komfort puudub sel asjal tõesti.Hea tahtmise korral on ikkagi võimalik värk käima panna.Kummagi akna tõstejuhtmesse relee ja nende ning signa vahele taimer,mis annab lukustamise käsu peale 20-25 sekise impulsi.Akende skeem on olemas vene saidil Diakom.ru.Kui selle keelega raskusi pole,leiad ta sealt kataloogist põhimõtteskeemide alt.Isegi aastakäik on sama.

Comment

Working...
                              X