Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Automakk HF ja mute

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Automakk HF ja mute

Eelmisest omanikust oli auto peal süsteem ehitatud Autohoidik, lisaantenn HF ühendatud makiga jms...
    Ma lolli peaga lõikasin kaabli lihtsalt läbi, et sellest hoidikust lahti saada...
    Peale seda, aga jäi makile mute peale nagu oleks telefonikõne vastu võetud...
    Niipalju sain targemaks et mute kaabel peaks vist kollane olema, aga kuidas ma maki nüüd tööle tagasi saan ?
    Makk välja kiskuda ja kaabel tagant ära ?
    Ühendada erinevad värvid omavahel miskitpidi ?
    15 erinevat värvi kaableid on mul seal...

Ette tänades..

Vs: Automakk HF ja mute

Lõika hoidik lahti ja vaata mis seal kollase juhtme otsas on.
    Kui just prügiauto ära pole viinud.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Eino kõik need 15 kaablit tulevad armatuuri seest ja jooksid hoidkusse, hoidikus jooksevad kõik skeemi... Ühte pistikusse...

Comment

Esmalt postitatud XCX poolt
        Eelmisest omanikust oli auto peal süsteem ehitatud Autohoidik, lisaantenn HF ühendatud makiga jms...
        Ma lolli peaga lõikasin kaabli lihtsalt läbi, et sellest hoidikust lahti saada...
        Peale seda, aga jäi makile mute peale nagu oleks telefonikõne vastu võetud...
        Niipalju sain targemaks et mute kaabel peaks vist kollane olema, aga kuidas ma maki nüüd tööle tagasi saan ?
        Makk välja kiskuda ja kaabel tagant ära ?
        Ühendada erinevad värvid omavahel miskitpidi ?
        15 erinevat värvi kaableid on mul seal...

Ette tänades..
        Auto mark,hf,ja raadio raske kirja panna või.Üldiselt mute töötab kui kollasel maa peal st.järgi asetatul.Ega ometi lõiganud kõiki juhtmeid korraga läbi?Siis võib surnud olla raadio mis sai lühise(+ peale) mute otsale või sinu läbi lõigatul pundil juhtmed koos.

Comment

Eiei..
          Kui makk kutu oleks siis ta ei töötaks üldse enam ju...
          Kõik muu makil töötab ainult mute on peal.. :S

Mazda 626 2001
          HF oli miski nokia 6228 vms mingi esimene nokia millel infrapuna oli..
          Makk on miski pioneeri..

Comment

Sain tööle..
            Kiskusin pool armatuuri lahti ja jõudsin niiöelda süsteemi ajuni, mille ma eemaldasin ja makka hakkas toimima jälle..

Comment

Working...
            X