Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto LCD parandus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto LCD parandus.

Tervist!

Autol on selline nö. must-valge display, aga häda selles, et ajapikku on tulnud lintkaabli ja klaasil olevate radade ühendused lahti ja displayle on tulnud "tühjad triibud" sisse. Siit küsimus, et milliste meetoditega sellist asja parandatakse? Kas kellelgi on olnud kokkupuudet sellise teemaga?

Vs: Auto LCD parandus.

oleneb autost, mõnele sai lisada mingit tihendusmaterjali, et see rajad uuesti vastu pressiks ja oligi kogu lahendus
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma proovisin Saab 9-3 sõiduarvesti ekraani samamoodi "tihendusmaterjaliga" parandada,mõned read sain juurde aga selget pilti ikka ei saanud.LCD klaasist serva küljest on mingi 6-8 rada liimist lahti.

Comment

Unustasin juba ahepeal selle teema. Igatahes mul ka SAAB 9-3 ja olen proovinud ka survet suurendada. Mõne triibu olen tagasi saanud, aga ikka suht jama. Ega keegi oska õelda, et mismoodi seda remondikohtades parandatakse?
        Kas on olemas mingit liimieemaldat, millega saada lintkaabel kätte, ja siis mingit liimi, millega uuesti tagasi liimida?

Comment

Miskis autofoorumis mainiti huvitavat kahepoolset kleeplinti, mis just selliste asjade jaoks ette nähtud, tootjaks vist M3 (võin ka eksida). Kleeplindis on hulk üksteisest isoleeritud elektrit juhtivaid ribasid, mis ulatuvad kahelt poolt veidi välja. st tekib elektrit juhtiv punkt kahel pool kleeplinti.

Comment

Auto LCD muredega saan abiks olla.

lcdremont@hot.ee ja 59042552

Comment

To: LCD.
              Pannud siis oma töökuulutus või teenusepakkumine Töövahendus foorumisse

Kaevasid vana teema üles.

Comment

Working...
              X