Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mazda 6 originaal raadio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mazda 6 originaal raadio

Tere, probleem siis selles,et oleks vaja vedada mazda 6 originaal makist subwoofri väljundi rca-dega, kuid seda ei ole olemas. Ehk annab kuidagi seda võtta raadio seest - skeemilt lugeda vms ? Või kõlari kaablitest vedada ja teha vahele mingi blokk mis muudab signaaliks?
    Mingeid ideid ?

Marko.

Vs: mazda 6 originaal raadio

kas mitte võimudel ei ole araldi signaali juhtmeid kuhu saaks kõlarist signaali võtta? mul tavaline käsn bochmani võim ning sellel küll saab

Comment

Oled kindel, et nii saaks?
      Mis marki täpsemalt see võimendi on ?

Comment

see võim http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=32&id3=2093

Comment

Esmalt postitatud r2x007 poolt
          kas mitte võimudel ei ole araldi signaali juhtmeid kuhu saaks kõlarist signaali võtta? mul tavaline käsn bochmani võim ning sellel küll saab
          Selle pärast nüüd boschmanni võimu küll ei soovitaks.

On olemas ka odavam võimalusi nt.

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Spetsialistid väidavad et high-level input on parem.
          Hi-low konverteriga kaotad heli kvaliteedis kindlasti, esikõlaritele ei soovita. Kui supakale ainult vaja, siis ilmselt olulist vahet ei ole.
          Kui supakale tahad seda konverterit saada, siis mul üks seisab. Vist oli alfateci oma aga kindlalt ei mäleta.

Comment

jah seda küll aga vaat kui vähe võimsust need kannatavad

Comment

Esmalt postitatud r2x007 poolt
              jah seda küll aga vaat kui vähe võimsust need kannatavad
              Ega sa ometi mõtle ,et läbi nende nüüd võimendi võimsus hakkab käima?
              See julla võtab võimendile signaali kõlaritest ja võimendi omakorda võimendab seda.Ja mazda 6 orig makist ei tule mitte kuidagi 4x~30w rms-i (healjuhul 4x ~18w rms ). Seega probleemi ei näe.Pakun,et se boscmanni orig hi low konverter kannatab veel vähem.

Comment

hmm võimalik pole asjaga eriti kursis

Comment

tänud vastuste eest.

Comment

kas poleks lihtsam võtta võimendisse, millel puudub high input vaid signaal kõlari pluss otsalt? kui miinus jätta ühendamata, läheb signaal niipalju madalamaks, et saab võimendi low-inputi ühendada. Mul on päris mitmel makil nii asi lahendatud olnud suvaliste võimenditega ühendamiseks.

Comment

ma ei saa aru, mis siin nii keerulist on: takistitega pingejagur kõlli juhtmetele ja ongi signaal paras. kui võimendi sisendi tundlikkus on mingis ulatuses muudetav, siis peaks juba 1:10 jagurist piisama.

sildvõimendil on tõesti võimalik võtta kõlari üks juhtmetest ja siis skeemi maast signaal, sedasi peaks poole võrra signaali amplituud vähenema
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sul vaja kahte kanalit või ainult ühte subaka jaoks? Ma enda 6'el võtsin signaali vasakust tagumisest kõlarist. Juhtmed jooksevad ukseposti seest, sinna paigutasin ka speaker>RCA konverteri. Juhtmete värvikoodid sain netist otsides aga ei suuda enam seda linki leida

NB!! Kui lased kõlari otsa töötava makiga kasvõi hetkeks massi on su mazdal lisaks makile läbi põlenud kohe ka kliima juhtimise plokk ja keskluku plokk ja midagi veel mis mootoritule põlema paneb

Comment

Working...
                        X