Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CHRAYSLER STRATUS raadio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: CHRAYSLER STRATUS raadio

Esmalt postitatud ProfFessor poolt
    Lõpeta oma ähvardused! Ainult ikka teised ja foorum on sinu hädades süüdi?! Ja ennem kui siin hakkad riiki ja ametnike sarjama, võta teatavaks et pole sinu asi mis mina sinna lahtritesse kirjutan ja ma pole ennast esitlenud ametnikuna ega uurijana, kus sina üldse tead mis uurija või ametnik üldse olen ja kus sina tead mis andmebaasist ma üldse räägin! Kui mina olen tühikargaja kes siis sina oled?
    Nagu selgub, ütlesin tõe välja Loomulikult, pole ei foorum ega teised süüdi. Selle palagani avasid sa siin ise ja postitused räägivad ise enda eest! pole ju mingit konkreetset sisu ja tehnika inimene sa ka pole, set pole ju mitte ühtegi varajasemat postitust tehnika valdkonnast. Sinust olen ma kindlasti tõsisem ja sellisel tasandil teemasid ei solgi. Tulevikus postita sahtlisse ja ära solgi teemat.Siit ka järeldused :http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/member.php?u=7621 Peab lisama, et see seal seisuga 15. 05 08 13.56 on juba muudetud. Lisaks see kasutaja veel valetab kah! Oli seal riigiametnik ja uurija millest tehti juurija!!!

Tegelikult võiksid moded selle teema kustutada ja säästa servis mahtu.See on mõtetu, kui tehnika ala foorumis tegutsevad piiratud mõttemalliga tegelased ja arutelu käigust kujuneb välja, see mis on lugeda .Samuti ei lepi olukorraga, kus mind süüdistatakse varastatud kraamiga tegelemises, mis kuradi alusel see tegelane oma järeldusi teeb?
    viimati muutis kasutaja humax; 15 m 2008, 14:31.

Comment

Teadasaamaks, kes on "humax" vajuta tema kasutajanimel ja saadki teada, et tegu on väga tõsise ning ammutuntud postitajaga, kelle kommentaarid on asjalikud, ning nende kallal üldiselt ei ilguta.

Palun raune maha professor! Ise sa tõmbasid sae käima. Pane nüüd saag seisma ka.

Comment

Ise kinnitad oma sõnu enda kohta!
        Alustaja rollis oled ikka sina kui kasutaja humax.

Comment

Esmalt postitatud matik poolt
          Teadasaamaks, kes on "humax" vajuta tema kasutajanimel ja saadki teada, et tegu on väga tõsise ning ammutuntud postitajaga, kelle kommentaarid on asjalikud, ning nende kallal üldiselt ei ilguta.

Palun raune maha professor! Ise sa tõmbasid sae käima. Pane nüüd saag seisma ka.
          Ma olengi rahulik ja pean sealjuures kannatama kuidas mind siin sõimatakse, mõnitatakse ja ähvardatakse vanaolija poolt, sest et ma olen lihtsalt uus kasutaja.

Palun kustutage mind siit foorumist, minule aitab tõesti juba sellest ilkumisest.

Comment

Miks on teismelised mutantkilpkonnad siin nii väge täis? Kas see on see üks ja sama hälvik, kes erinevate nimede all siiberdab ja utumatu juttu ajab?

Comment

Esmalt postitatud kellakägu poolt
              Miks on teismelised mutantkilpkonnad siin nii väge täis? Kas see on see üks ja sama hälvik, kes erinevate nimede all siiberdab ja utumatu juttu ajab?
              Vat kelleks mind siin veel sõimatakse. Kui teil siin ongi selline kord et vana olija võibki õhku täis olla ja noorkasutajaid oma suva järgi sõimata ja ähvardada, no siis palju õnne#

Comment

connection closed#

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
                  Nagu selgub, ütlesin tõe välja Loomulikult, pole ei foorum ega teised süüdi. Selle palagani avasid sa siin ise ja postitused räägivad ise enda eest! pole ju mingit konkreetset sisu ja tehnika inimene sa ka pole, set pole ju mitte ühtegi varajasemat postitust tehnika valdkonnast. Sinust olen ma kindlasti tõsisem ja sellisel tasandil teemasid ei solgi. Tulevikus postita sahtlisse ja ära solgi teemat.Siit ka järeldused :http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/member.php?u=7621 Peab lisama, et see seal seisuga 15. 05 08 13.56 on juba muudetud. Lisaks see kasutaja veel valetab kah! Oli seal riigiametnik ja uurija millest tehti juurija!!!

Tegelikult võiksid moded selle teema kustutada ja säästa servis mahtu.See on mõtetu, kui tehnika ala foorumis tegutsevad piiratud mõttemalliga tegelased ja arutelu käigust kujuneb välja, see mis on lugeda .Samuti ei lepi olukorraga, kus mind süüdistatakse varastatud kraamiga tegelemises, mis kuradi alusel see tegelane oma järeldusi teeb?
                  Ma võin teha oma profiiliga mida taha ja millal tahan ning see pole üldse sinu asi, juuria puurija uurija, mida iganes vahest ka kuuuurija, kuupuurija või lihtsalt ametnikuks seisuga 15 24 25 85 või 10, see ei oma tähtsust aga kui sina siin mind ähvardad ja laimad nii avalikult kui privaatselt siis see on küll juba midagi, !!!

Teema lukku#

Comment

Teen ettepaneku kasutaja Professor bännida.See foorum ei ole koht,kus läbustatakse ja ülbitsetakse.
                    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Mingi dresseerimata kutsikas on haukuma tulnud.
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

lõpp
                        Kle kiilas jaaniuss lõpetad ähvardamise äkki ve?
                        Selle tegelase viimane sõnum minu PS sõnumis. Pagan seda teab, mis haigust ta põeb, aga ilmselt on tegu arengupuudega. Tegu on ka süüdimattuse sündroomiga,aga küll elu õpetab, tänaval õpivad nad kolme asja, siin mitte midagi ja asi pannakse lõpuks paika kas Viru või Tartu pansionaadis ja seal nad küll ei tee mida tahavad ja ei lasta ka tatti pritsida, koht näidatakse kähku kätte. Foorumist tuleb küll sellised eemaldada.

Comment

Teema kinni ja läbustajale eluaegne bänn.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                          X