Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tv antenn autosse, kas on üldse mõtet?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: tv antenn autosse, kas on üldse mõtet?

kuna töötasin kunagi Alpine maaletooja TopVox firmas mis selllel ajal asuts Alptomiga samas majas ja sai neid conax mooduleid nende tuuneritega küll ja küll laulatatud... see moodul niisama seal tööle ei hakka kuna on vaja tarkvaral mingi häkk teha... kahjuks ei ole mul ei kaableid eha neid tarkvaratykke enam alles, nii et mine aga Alptomi ja lase asi ära teha, sest muud võimalust ei ole. nemad panevad samuti sinna np4 mooduli sisse ja muudavad tuuneri softi ka ära

Comment

Esmalt postitatud hollow poolt Vaata postitust
      mul kodus telekas LG 32LG2000 mis on MPEG2 tuuneriga ja Conax NP4 kaart sees ja näitab MPEG4 vabakanaleid igast asendist
      Kui see nii on, siis mu vabandused! Aga see ei pruugi küll igapäeva/juhu/riista võimalus olla?
      Ma pole ka uustulnuk, aga igasugu üllatused on teretulnud, sest: inimene õpib kogu elu ja sureb ika lollina.
      Kindlasti oleks huvi kõikidest samalaadsetest kogemustest teada saada. Elus tuleb kõik ette peale oma tagumiku.
      Kena ja jahedamat ilma!

Comment

kuna töötasin kunagi Alpine maaletooja TopVox firmas mis selllel ajal asuts Alptomiga samas majas ja sai neid conax mooduleid nende tuuneritega küll ja küll laulatatud... see moodul niisama seal tööle ei hakka kuna on vaja tarkvaral mingi häkk teha... kahjuks ei ole mul ei kaableid eha neid tarkvaratykke enam alles, nii et mine aga Alptomi ja lase asi ära teha, sest muud võimalust ei ole. nemad panevad samuti sinna np4 mooduli sisse ja muudavad tuuneri softi ka ära
        Tänud, sai alptomi kiri ära saadetud hinnapäringuga. Milliseid antenne soovitate muidu kasutada antud tüüneriga? Sõidan enamasti Tallinnas kuid muidugi sooviks, et lev ka tallinnas oleks!

Comment

minumeelest alpine tuuneril on omad antennid kaasas olemas... kui sul polnud küsi Alptomist... sa võid küsida ka TopVoxist, aga mina ei soovita... võibolla sellepärast ei soovita, et mind sealt "koondati"

Comment

minumeelest alpine tuuneril on omad antennid kaasas olemas... kui sul polnud küsi Alptomist... sa võid küsida ka TopVoxist, aga mina ei soovita... võibolla sellepärast ei soovita, et mind sealt "koondati"
            T2nud, uurin Alptomist. Mul antenne kaasas polnud kuna ostsin kasutatult lolli peaga

Comment

Kas keegi oskab öelda umbmäärase hinna, et palju maksab Alpne makile Digi tüüner? Tegemist on Alpine IVA-D106R makiga.
              Lastemööbel, lastevoodid, beebimööbel, narid, hällid - www.lastemoobel.com

Comment

Working...
              X