Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Esiteks see tahab saada täpselt 12V, mida sul autos pole. Käivitamist see üle ei ela. Liiga vähe võimalusi, võimendi juhtimine puudu, süüte sisse panemisel käivitumine ja võtme eemaldamisel seisma jäämine. Ja pealegi tõmbaks ta aku tühjaks kuna oleks koguaeg standby resiimis, jne.
Autosse kõlbavad sama firma M seeria toited, kui tahad sellist väikset siis võta M3-ATX.
kassamonitorid peaks umbes sellises suuruses olema. paraku vanemad, mis sellise standardiga kokku lähevad on enamasti kineskoobida ja ka tihtipeale must-valged. uued vist ei istu jälle VGA-ga kokku
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
kassamonitorid peaks umbes sellises suuruses olema. paraku vanemad, mis sellise standardiga kokku lähevad on enamasti kineskoobida ja ka tihtipeale must-valged. uued vist ei istu jälle VGA-ga kokku
kassamolude hind on koleda kirvega, seepärast, et nad on tehtud raha teenimiseks. Aga ebay'st saab 7-8" puuteekraaniga molusid paari kolme tonniga.
ka endal oli taoline mõte peas kuid selleks oleks vaja teist autot mille peal katsetada enda arust ja üsna head lisaraha ja muidu leidsin netist sellise lehekülje nagu www.mp3car.com tundus üsna ajalik lehekülg olevat. Kohaletoimetamisest tulenevate probleemidega ei ole veel tuttav.
Ostke valmis seade.See iseehitamine jäägu fanaatikutele.Mul juba mitu aastat Infill g4.Käima läheb u 3 sek.Kõik sisse-välja vidinate augud küljes jne. Kokkuvõttes tuleb odavam ka kindlasti kui ise teha.
mis sa arvad, mis inimesed siin foorumis on?
tehasevärk on vb odavam, aga äkki tahetakse saavutada muid asja ja teistmoodi. isetegemise rõõm on ka kindlasti oluline.
Asi selles,et see on tunduvalt töökindlam,mõeldud selleks ja ei pea keerulisi lisaaretusi leiutama,mis ei pruugigi tööle minna. Ma usun, et mõistlikum on see 20-25k eest valmina osta ja nautida selle hüvesid,kui lõpuks ise tehes number kokku lüüa ja vaadata,et on läinut topelt nii palju.LIsaks pole garantiid,et see alati töötab.
ma ei tea, kust see 50k eelarve peaks tulema. mina kaalun enda bussi kah kunagi arvuti panna ja eelarve peaks rahulikult 20k sisse mahtuma. garantii on seadmetel, mida ostan selle jaoks. mida ei osta, need on tasuta käes ja seega garantiid pole ega tunne ka puudust. mõnda asja ise tehes saab vb süsteemi ökonoomsemaks ja mugavamaks, kui tehasekomplekt. toite (juhtimise) kohalt on kindlasti ruumi tekitada enda kasutusharjumuste jaoks optimaalsem lahendus.
paigutuselt annab ise tegemine ka kindlasti rohkem paindlikkust. nt minu pisikupeesse pole väga palju paigutuskohti ja mingi suht suure kasti paigutamine võib suht keeruline olla. samas nt doonorläpparist saab tekitada 25x12x1,5cm pea veekindla jupi, mis mahub kasvõi kapoti alla aku kõrvale. korraliku võimendusega WiFi lisaks veel masinasse peita ja ongi juba parem lahendus, kui mingi standardkast
Comment