Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Audi S6 LED

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Audi S6 LED

kui asi nagunii päevatuledena käib, siis miks ei võiks need olla parkide alla ühendatud. nagunii põlevad kogu aeg, kui masin käib.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Vaatan ja imestan,et 5 LEDi on seal jadasse topitud(skeem).Enamasti valgetel ledidel 3V kanti pinget vaja nagu ju.
      otsija

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
        kui asi nagunii päevatuledena käib, siis miks ei võiks need olla parkide alla ühendatud. nagunii põlevad kogu aeg, kui masin käib.
        jah,aga öösel?? ja asi pole ledides, vaid, et kompuuter annab veateate, nagu oleks udutule pirnid läbi ja seda nii vasak, kui parem pool!!

kes teeb valmis??

http://www.passatplus.de/umbauteile/...-tfl/index.htm

Comment

Ma saan aru et need LEDid sul praegu udutulede asemele ühendatud?
          Saab nii ka teha et kui tavatuled sisselülitad kustuvad muidu koos parkidega põlevad LEDid ära. Võrreldes tavalise lähitulede+udukate kombole ei häiri see LED seal all küll mitte kedagi pimedas.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
            Ma saan aru et need LEDid sul praegu udutulede asemele ühendatud?
            Saab nii ka teha et kui tavatuled sisselülitad kustuvad muidu koos parkidega põlevad LEDid ära. Võrreldes tavalise lähitulede+udukate kombole ei häiri see LED seal all küll mitte kedagi pimedas.
            ok,aga kompu ikka karjub, et uduka pirnid läbi, selles ongi probleem...
            vaja on siis ära petta ikkagi udutule pirnide probleem...

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
              Iseasi kuda politsei sellesse suhtub, kui need sul seal öösel põlevad. Kas nii ei saa nagu reuter pakkus, aga paned kuhugi ahelasse lüliti vahele. Ise installisin oma autole lisaudukad kuna tehasest neid pole ja voolu saavad need parkide alt nagu eeskiri ka ette näeb, vahel on aga originaal udukate lüliti nende välja lülitamiseks. Ei näe mingit põhjust miks sa ei saaks sama teha. Prooviks võta originaal lülitil udukate kaablid tagant ära ja vead nende dioodide jaoks uued. Siis ei pea mingit lisalülitit panema. Samas hakkab arvatavasti siis ka viga näitama, pane lisalüliti vahele ja asi ants.
              viimati muutis kasutaja Ufonaut21; 06 m 2008, 00:14.

Comment

viga näitab pardaarvuti, kui pirni/e pole ahelas. mul mesal sama teema. siiani pole vajadust olnud ahelaid petta, seega pole täpsemalt seda monitoorimise hingeelu uurinud. suuna näitamine igatahes kolib uduka(te)le ringi, kui läbi läheb/vad, seda olen kogenud...

Comment

Esmalt postitatud Ufonaut21 poolt
                  Iseasi kuda politsei sellesse suhtub, kui need sul seal öösel põlevad. Kas nii ei saa nagu reuter pakkus, aga paned kuhugi ahelasse lüliti vahele. Ise installisin oma autole lisaudukad kuna tehasest neid pole ja voolu saavad need parkide alt nagu eeskiri ka ette näeb, vahel on aga originaal udukate lüliti nende välja lülitamiseks. Ei näe mingit põhjust miks sa ei saaks sama teha. Prooviks võta originaal lülitil udukate kaablid tagant ära ja vead nende dioodide jaoks uued. Siis ei pea mingit lisalülitit panema. Samas hakkab arvatavasti siis ka viga näitama, pane lisalüliti vahele ja asi ants.
                  see uus A6 on ise juba 1 paras arvuti ja mingeid lisajuhtmeid seal vedada ei anna, pole lihtalt kohta ja ruumi.

probleem jääb ju ikkagi alles....ja ledid on märgistusega päevasõidutuled, millega võib sõita ka öösel.

Comment

ideed otsas???

Comment

Nagu aru saan tahad sa need päevaLEDid sisselülitada udutulede nupust?
                      Ise paneksin siis nendele LEDidele lisaks mingi väikse ümmarguse päevatule 21W pirniga lisaks.
                      Maailm oleks puhas ja süüta
                      kui poleks õllejogurtit
                      - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
                        Nagu aru saan tahad sa need päevaLEDid sisselülitada udutulede nupust?
                        Ise paneksin siis nendele LEDidele lisaks mingi väikse ümmarguse päevatule 21W pirniga lisaks.
                        just, aga see 21w pirn proovitud ja kompu laulab ikka, ja H7 ma ei peida ega topi sinna kuhugile, et ei säraks terve kapotialune

Comment

Esmalt postitatud wonwedru poolt
                          just, aga see 21w pirn proovitud ja kompu laulab ikka, ja H7 ma ei peida ega topi sinna kuhugile, et ei säraks terve kapotialune
                          No aga vea ikkagi kaablid otse parkide alt ja pane lüliti kuhugile kapoti alla. Päevatulesid võid ju tõesti ööpäev läbi kasutada, kui vaja välja lülitada, siis lülitad kapotialt lihtsalt välja. Või laulab kompu siis ka, kui udukaid üldse pole, või näitab ainult siis veadeadet, kui usukad sisse lülitad?

Comment

veateade tuleb sellistel masinatel(vähemalt minu mesal) esimese lülitamisega ja kaob siis, kui probleem on lahendatud, seega viga on ka siis olemas, kui tuled on välja lülitatud

Comment

Siis pole muud, kui pane originaalid tagasi

Comment

kuskilt peab ju seda voolu mõõtma ja selle ahela modimine annaks abi.
                                mul tekkis idee, et mina mõõdaksin pingelangu kaitsme pealt, sest see peaks ahelas olema kõige väiksema ristlõikega juht ja suht konstantse takistusega. samas sellisest kohast saab ühtlasi mõõta ka kaitsme korrasolekut. äkki keegi on lähemalt uurinud seda tuvastusahelat
                                kui asi oleks lahendatudnii, kui ma eelpool kirjeldasin, siis aitaks kaitsme vahetamine vahetamine dioodidele sobiva suuruse vastu.

Comment

Working...
                                X