Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Valgus sensor tuledele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valgus sensor tuledele

Uuel A6'l on selline omadus, et päevasel ajal põleb halogeen pirn ja kui pimedamaks läheb siis lülitab xenonid sisse.

Esimene pilt mis leidsin:

Vasakul on siis xenoni luup ja paremal on lihtsal reflektor tuli halogeen pirniga. Tööle on see pirn pandud minu teada mingi vähendatud võimsusega, et ei pimestaks nii väga.

Mul on Allroadi tuled, tahaks endale sama asja teha. Pole aga elektroonika vallas nii tugev, äkki keegi oskab aidata mingi skeemi kokku panna, valmistamisega saan juba ise hakkama.

Siin on lahtivõetud Allroadi tuli, ei leidnud kahjuks tervet tuld, aga mõttest saab aru ma loodan:

Vs: Valgus sensor tuledele

Väga hea oleks lisada ka 3 asendiga lüliti. On/Off/Auto. Sest süsteem ei pruugi tööle hakata (ma kujutan ette et tuled vilguvad iga laternaposti alt läbi sõites)

Comment

Vb kannataks mingi aegrelee vms vahele panna, et teatud aeg pimeduses lülitab alles sisse. Originaalis ta vähemalt töötab normaalselt nagu arvata võib Et kuidagi peaks selle saavutama.

Comment

minu tehaseversioon toimib normaalselt. tundlikkus tuleb seadistada hämara, mitte pimeda peale ja viide ka ei teeks paha
        tänavavalguse spekter tiba teine ja õiget andurit ei tohiksväga häirida
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X