Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eepromi asendamine...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Eepromi asendamine...

Ei ole ju! CarHelpForum-is saadeti eile mingine asi mulle kuid täna ei saa enam selle foorumiga ühendust.

Comment

Carhelp jamab juba nädalaid avalehega.Proovi leida mingi alajaotuse teema google kaudu,siis saad sisse sinna.
      Näiteks see:: http://www.carhelp.info/forums/48/thread19552/

Comment

Sain täna küll foorumisse sisse aga sellest vähe abi. Mulle on saadetud rar. fail kuid seda avada ei luba-ütleb et pole mul ligipääsu antud teenuse kasutamiseks.
        http://www.carhelp.info/forums/59/thread47744/

Comment

Nüüd tee vähemalt 10 postitust(asjakohaseid,vastavalt teemale mille sa valid),pane mõni Sinu arust õigesse kohta viitav link.Lae mõni proge/dump sinna ülesse(suvalisse,diagnostikaga seotud teemasse)mis on teemaga seostuv ja pole korduv samas teemas.Siis Sind alles aksepteeritakse.Ja Sa saad alla laadida.Peale pronksisõda muutusid nad imelikuks.Ja ei anna niisama sulle asju,enne kui Sa ennast ei tõesta.
          viimati muutis kasutaja supra; 05 m 2009, 01:47.

Comment

евгениий käest proovi privas küsida,ta päris ladna vend.Ja selles foorumis eestlasi päris mitu, kellele käest saad paluda allalaadimist.(ise olen seda võimalust kasutanud päris palju kordi,kuna venekeele kiri on 0,aru saan kõigest aga kirjutada ei oska)

Comment

Ma ei mainiks üldse seal foorumis või üldse kuskil vene foorumis viibides, et olen eestlane või siit pärit.

Kes neid venelasi teab, võtavad kätte ja bännivad ära. Lihtsalt niisama. Ilma selgituste ja põhjusteta.

Mitte, et mind oleks bännitud, aga lihtsalt võib ju nii juhtuda.

Moded/adminnid jah vbolla näevad IP järgi, aga ikkagi, ei lehvitaks nii väga.
              viimati muutis kasutaja Elektrik; 05 m 2009, 22:42.

Comment

Minuga see asi juba juhtus, kui ma üritasin sinna foorumisse slaavi alfabeetikut trotsides, postitust läkitada.Lasin ühel vene tuttaval uue konto teha.Hoiavad lahti,aga alla laadida ei saa.

Comment

Käisin ka üle hulga aja selles foorumis. Minu konto oli veel alles. Sikutasin siis faili alla. Nüüd see niheleb ja nahistab mul siin kõvaketta nurgas. Tahaks kangesti kasutaja "vaikeboa" raali siirduda aga ei tea aadressi, kuhu minna. PS aitab.
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
                  X