Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Sain täna küll foorumisse sisse aga sellest vähe abi. Mulle on saadetud rar. fail kuid seda avada ei luba-ütleb et pole mul ligipääsu antud teenuse kasutamiseks. http://www.carhelp.info/forums/59/thread47744/
Nüüd tee vähemalt 10 postitust(asjakohaseid,vastavalt teemale mille sa valid),pane mõni Sinu arust õigesse kohta viitav link.Lae mõni proge/dump sinna ülesse(suvalisse,diagnostikaga seotud teemasse)mis on teemaga seostuv ja pole korduv samas teemas.Siis Sind alles aksepteeritakse.Ja Sa saad alla laadida.Peale pronksisõda muutusid nad imelikuks.Ja ei anna niisama sulle asju,enne kui Sa ennast ei tõesta.
евгениий käest proovi privas küsida,ta päris ladna vend.Ja selles foorumis eestlasi päris mitu, kellele käest saad paluda allalaadimist.(ise olen seda võimalust kasutanud päris palju kordi,kuna venekeele kiri on 0,aru saan kõigest aga kirjutada ei oska)
Minuga see asi juba juhtus, kui ma üritasin sinna foorumisse slaavi alfabeetikut trotsides, postitust läkitada.Lasin ühel vene tuttaval uue konto teha.Hoiavad lahti,aga alla laadida ei saa.
Käisin ka üle hulga aja selles foorumis. Minu konto oli veel alles. Sikutasin siis faili alla. Nüüd see niheleb ja nahistab mul siin kõvaketta nurgas. Tahaks kangesti kasutaja "vaikeboa" raali siirduda aga ei tea aadressi, kuhu minna. PS aitab.
Comment