Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ei tea kas ma olen nüüd mingi super mehhanik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: ei tea kas ma olen nüüd mingi super mehhanik?

Nalja ju peab tegema. See on juba enese otsustada, kuidas. Ei päris lahe ettevõttmine
    Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Kas on teada selle auto algne tippkiirus ja kiirendus? Oled proovinud palju ta nüüd sisse võtab? Selle auto lühemaks tegemine võis tunduvalt kaalu vähendada.

Modedele: Tehke see teema kleepuvaks.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
        Kas on teada selle auto algne tippkiirus ja kiirendus? Oled proovinud palju ta nüüd sisse võtab? Selle auto lühemaks tegemine võis tunduvalt kaalu vähendada.

Modedele: Tehke see teema kleepuvaks.
        Kas me tõesti oleme Shele-ga ainsad, kellele selline "joodiku", nagu ta ennast vist kirjeldas, praalimine vastukarva on? Teema teemaks aga siis võiks vähemalt pealkiri natuke asjakohasem olla. Ntx. "Joodikud saagisid auto pooleks" või "Võru viinaninad viskasid sõbrale Aljoozale nalja ja lõikasid si*al auto kolmeks"
        Condemn the hive.

Comment

tegelt ma tahtsin näidate kui hullu kõva asjalik poiss olen.

Mõnel ikka rähn kõvasti koputab!
          Sealkandis on selline ütlemine, et kui mees on kõvaks läinud siis viiakse ta surnuaeda! Kui mõni sooja peaga hullu asjalik poiss veel ennast kõvaks peab siis peetakse teda lihtsalt lolliks! Seda enam, et tahab olla kõva tegija ja tuleb avalikkuse ette keksima, et tunnustage ja imestage milleks võimeline olen. Lisades tõestuseks mingi video ja pehmelt õeldes, lausa debiilse inimese seletuse, asja kohta. Selleks, et selliselt tunnustust klanida ja kelkida on tegemist kindla probleemiga, millel on olemas meditsiiniline seletus. Pole mõtet hakata lahkama tehnilisi lahendusi ja tekkinud juriidilisi probleeme, mis antud tegevusega kaasnevad, sest ametlikult sõitma see auto ei saa ja ümberehitust taotlevas ekspertiisis see läbi ei lähe. Kui sellega tänavale minna siis politseile magus suutäis, mõnusa summa saamiseks ja ehk onngi õige, nagu inimene siin kurdab, haige pea ja sellega kaasnevate murede pärast, jääb viina ostmiseks raha vähemaks. Kainemast peast tulevad ka paremad mõtted. Siin on tegemist tegelase teatud probleemidega. Kui mõni sellest rähna jutust aru ei saa, siis segituseks, kui oled joonud liiga palju viina (puskarit, Võru vett!) siis pidi rähn peas koputama hakkama. Haigeid on mitmesuguseid ja kui seda naljana võtta, siis mage nali! Kui teemat tõsiselt võtta siis oleks huvitav teada kas on olemas reg. nr. , kehtiv ülevaatus ja kehtiv kindlustus, selleks, et sõita saaks? Antud vormis asja avalikustamine on lihtsalt naeruväärne!

To. Rauno.

Kas on teada selle auto algne tippkiirus ja kiirendus? Oled proovinud palju ta nüüd sisse võtab? Selle auto lühemaks tegemine võis tunduvalt kaalu vähendada

Selle kiirendus on vapustav ja kera dünaamilised näitajad on niivõrd tasemel, nii et raudne värk! Igal juhul, tõsisema laksuga saad ka teistele pihta, või saad ise, ja suure tõenäosusega, surnuaia väravast esimese hoobiga sisse!
          viimati muutis kasutaja humax; 10 m 2009, 13:55.

Comment

Nalja oleks rohkem kui teha nii - http://www.youtube.com/watch?v=kTHm8...eature=related

Üldiselt on ettevõtmine siiski parem kui lihtsalt joomine külapoe suvalisel küljel, seega proovige siiski huumoriga asja võtta.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Humax-i jutust järeldan, et...

54541010
              NB! Kasutada kaine peaga.

OSK, oled näinud Peeter Võsa elmise aasta kokku võted? Seal üks alkohoolik luuteas nii mis hirmus, just nagu väike laps loeks ladusalt jõuluvanale salmi .
              viimati muutis kasutaja RaunoK; 09 m 2009, 20:59.
              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Vähemalt on midagi tehtud ja ette näidatud, pole niisama lõugu lõksutatud nagu mõnedd teist vist oma põhi tööks peavad.

Aga foorum oli nüüd küll väga vale kuhu see teema pandi.
                Tegelikult vahet ei ole inimene teeb oma ajaga seda mis talle meeldib antud juhul tundus see parem tegemine kui niisama lõualõksutamine või joomine

Comment

Esmalt postitatud antslagi poolt
                  Vähemalt on midagi tehtud ja ette näidatud, pole niisama lõugu lõksutatud nagu mõnedd teist vist oma põhi tööks peavad.
                  Kui ikka sulaselget s*tta kokku keerutatud, siis on ka lõugade lõksutamine parem.
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

Comment

ega jah kui lapsele mänguautoks tegid siis on ok aga kui teele sõitma lähed on asi kahtlane

läheb tee peal pooleks või tekivad muud probleemid siis on jama palju ,võid pisikeste tükiketena koju jõuda

auto ehitusele eelnevad ikka hulgaliselt kavandeid,materjalide tugevusarvutusi,kere arvutusi ,katsetamisi jne.

ja seda teevad kogenud insenerid suhteliselt pikka aega mitte nii et kaine päev ja keevitame kokku
                    ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Tehnikainimesena võtan ka veidi sõna lühidalt.
                      Kui siin enne kodanik Rauno küsis kiirenduse jms. kohta, siis mina vastaks nii. Need mõnikümmend kaotatud kilogrammi kere pikkuse pealt, ei loe käesolevas projektis kiirenduse kohapealt mitte si**agi, küll aga muutusid sõiduki juhitavus ja teelpüsimis omadused ning seda mitte positiivses suunas. Nimelt vähenes auto telgede vahe märgatavalt ja sellise monstrumiga sõites on oht juba väikesel sõidukiirusel kurvilisel teel üle nüpli käia, hea kui teelt väljasõites on põld, halvemaljuhul vastassuunas lähenev teine sõiduk vms. Kiirendada vastaval rajal on sellega samuti riskantne, isegi väikseimgi rooliga mängimine või juhtrataste vibamine suurel kiirusel võib põhjustada juhitavuse kaotuse ja mõnekümne kordse rullumise üle katuse. Loomulikult ma saan aru antud teema puhul, et taheti lihtsalt pulli teha ja seda tehtigi ning sellise vana auto peal oma oskusi praktiseerida on täiesti õige koht, tehnilisel ülevaatusel poleks see saan nii ehk teisiti enam puhtalt läbi läinud.
                      Teema pealkirja võiks küll veidi muuta ja panna see varia foorumisse, kus saaks antud teemat jätkata ja keegi saaks ka tulevikus oma vaimusünnitusi näidata, ilma et peaks kuhugi suvalisse foorumisse taas uue teema tegema.

Comment

ma pakuksin teemaalgatajale välja projekti: kas on võimalik vanast sõiduautost murutraktor ehitada ning mis maksma läheks?
                        lisatud: segaduste vältimiseks tasuks autofoorum nimetada autoelektroonika foorumiks, vastasel juhul tuleb teemavaliku süüdistustega vägagi ettevaatlik olla.
                        viimati muutis kasutaja raivo; 10 m 2009, 15:49.

Comment

äkki on tegemist paranähtusega?
                          ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Esmalt postitatud raivo poolt
                            ma pakuksin teemaalgatajale välja projekti: kas on võimalik vanast sõiduautost murutraktor ehitada ning mis maksma läheks?
                            lisatud: segaduste vältimiseks tasuks autofoorum nimetada autoelektroonika foorumiks, vastasel juhul tuleb teemavaliku süüdistustega vägagi ettevaatlik olla.
                            Autofoorum.

Küsi kõike, mis on seotud auto elektroonika- ja elektrisüsteemiga

Mis süüdistusest on jutt? Millega tuleb olla väga ettevaatlik? Õpi väikest kirja lugema! See teema tõesti ei sobi siia foorumisse. Pole midagi parata, kui inimesed on niivõrd hoolimatud, et ei saa millestki aru kuhu,milleks ja mida nad kirjutavad. Kahtlen selles, et kas paremat pealkirja on üldse võimalik teha, nagu on siinses foorumis tehtud!
                            viimati muutis kasutaja humax; 11 m 2009, 12:42.

Comment

Kahju, et seda video-t ei näe enam, saaks ka nägema missugused geroid meil siin siis on ka. A samas asjast lugedes kipub pähe mõte, et tegu on eelpoolkõnelejate jutu kinnituseks ilmselt mingisuguse meditsiinilist sekkumist nõudva probleemiga-mul on üks väga tore noor tuttav naisterahvas, kes tegeleb niisuguste muredega. Võin rääkida su murest, ehk saad abi ?

Eh-joodiku mõttemaailm on üks keeruline müsteerium, ja müstilisemaks aina läheb, pakuks välja, et ehk on tarbitud metanooli-pimedaks ei ole küll jäädud kuid paraku on hallollus küll hapuks läinud.
                              -superradical-

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
                                Ntx. "Joodikud saagisid auto pooleks" või "Võru viinaninad viskasid sõbrale Aljoozale nalja ja lõikasid si*al auto kolmeks"

Mis Sul Võrukate vastu on?? Said siin kandis peksa või midagi?

Comment

Working...
                                X