Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ei tea kas ma olen nüüd mingi super mehhanik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: ei tea kas ma olen nüüd mingi super mehhanik?

Vaevalt, et kellegil midagi kohe konkreetse kandi rahva vastu on aga selliste projektide vastu, nagu siin teemas, kohe kindlasti.
    Normaalne inimene siiski ilmselt ei riskiks juba antudjuhul oma eluga ning ega ka kaaskodaniku elu ja tervis ei ole mänguasi. Samuti ei sobi joogine pea ja auto mitte ühelgi juhul omavahel kokku, kui purjus pea ja auto on koos siis tavaliselt toimub ka purjus peaga sõitmine mis aga on karistatav ja normaalse mõtlemisvõime täielik vastand-loodetavasti muutuvad roolijoodikute karistused veelgi karmimaks. Samuti siinkirjeldatud sõiduk ei saaks mitte mingisugust heakskiitu teel liiklemiseks nii, et ei ole mõtet sel teemal mingit lootust hellitada. Samas tasuks uurida enne selliste projektide juurde asumist, et mida võib auto ümberehituse puhul üldse teha ja segamini ei tohiks ajada ümber-ehitust ja ise-ehitust.
    -superradical-

Comment

Vs: ei tea kas ma olen nüüd mingi super mehhanik?

Kui eesmärgiks natuke jäärada või põllurallit sõita siis milles küsimus. Kui on isiklik maalapp, kokkulepe mõne muu koha omanikuga, ala on suletud muuks tegevuseks siis ei koti küll keegi mingi teekõlbulikkuse pärast. Kui näiteks mehed Eestis on ehitanud offroad-sõidukeid sellisel tasemel et nii mõnigi võistlus on ära võidetud siis ei karga ju keegi - nää ise tegid, ptüi! Ometigi ei meenuta need masinad isegi mitte pimedas toonoriks olnud isendeid. Kui poleks selliseid katsetajaid siis poleks ka mingitki võimalust kogemuse saamiseks.
      Me ei tea selle auto muud seisundit - võibolla oli selline raibe et poisid tegid eelmisele omanikule just heateo - säästsid teda võimalikust ohust kui ta oleks sellega kaua edasi tossutanud.
      Ainus märkus mida tuleks arvestada - see teema kuuluks rohkem Variasse.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Working...
      X