Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Audi A6 kliima paneel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audi A6 kliima paneel

Tere!
    Üritasin mujalt abi leida, aga seni tulutult. Mure ühe audiga, A6 1998a. C5 kere. Nimelt siis vilguvad kliima paneeli tuled mõnda aega peale käivitamist (u.3 min.). Panin arvuti külge ja vigu ei olnud. Kõik muidu töötab ilusti. Võtsin ka paneeli lahti, kuid külmjooteid ei leidnud. Pole ka kuskilt proovimiseks teist paneeli võtta. Oskab keegi tarka nõu anda, mida edasi teha, et kas saab asja parandada, või tuleb ikkagi uus paneel osta. Panin ka seda tähele, et ma ei ole sellise murega üksi, on ka veel teisi hädalisi, kes otsivad samuti lahendust.

Vs: Audi A6 kliima paneel

Kas vilguvad on/off reziimil või triblavad niisama?Kui vilguvad on/off, siis on viga kliima süsteemis.Proovi Vag-commiga output test teha, seisva mootoriga.Vaata kas siis hakkab vigu näitama.

Comment

Vilguvad kõik numbrid paneelil nii, et sekund põleb, sekund kustund ja nii 3 min. Ekraanide taustvalgustus ja sisselülitatud nuppude valgustus põlevad koguaeg ilusti. Kas output testi all mõtlesid, et aktiveerin arvutiga neid mootoreid, mis liigutavad klappe. Või oli siis audil mingi võimalus teha arvutiga algseadistus, et siis ise liigutab kõike klappe vastavalt vajadusele. Audidega oli mul viimane kokkupuude 4 aastat tagasi ja ei mäleta enam neid asju täpselt. Kodu arvutis pole mul ka ELSAt, kust saaks abi.

Comment

Selline vilkumine tähendab ikka viga süsteemis mitte plokis.Vilgub tavaliselt kondi rõhu pärast(ees ventikas ei käi: ülerõhk,pumba sidur ei lülitu: alarõhk).Monitooritakse seda rõhuanduriga.Kui see ise oleks vigane siis seda viga arvuti näitaks(AC pressure switch).
        Resettida saad plokki adaptsiooni 00 kanalist(all factory defaults),test/save.
        Kas plokil kõik pinged on peal? Plokk ise ei suuda seda tuvastada kas on või ei ole.Kogu süsteemile on 5 kaitset ja 2 massi(+ b3,c6,d9,f2. - d14,15).

Comment

Üks asi tuli veel meelde! Sellel mudelil on ka salongi jooksva õhu puhtuse andur.Veakood tuli talle alles siis kui see andur päris läbi oli(peaks asuma kohe peale salongi filtrit või peale bloweri mootorit).Prooviks võta salongi filter välja ja proovi leida see andur ja ära puhastada(see on optiline andur tuule tunnelis).

Comment

Kondi rõhuga ei tohiks vist asi seotud olla. Ennem just käisin proovimas ja selgus, et vilkuma hakkab ka juba siis kui ainult süüde sisse panna, et mootor veel ei tööta. Aga tänan info eest. Homme ajan päeval masina sooja ja proovin selle kondi asja ikka järgi.
            Kas arvutiga nägi selle õhu puhtuse anduri parameetreid?
            Üks asi veel. Kui ma seda plokki näppsin, siis sai seal muuta kahe nupu vajutusega temp. näitu :C ja F. Ja kui vajutasin teisi kahte nuppe korraga all, siis ilmusid nullid (00) temp. näitude asemele. Oskad öelda, mida need näitavad, tähendavad. Mingil varjandil pidi ka saama mootori temp. näidu sinna kuvada.

Comment

Vilkuma hakkab siis kui veakood on salvestatud, mitte siis kui see avaldub.
              See nullide jama oli jah seal mingi nipiga,passatil sai ekraanile manada mootori pöörded ja temp, laadimis pinge, midagi oli veel,ei mäleta.

Comment

Esmalt postitatud tarts1999 poolt
                Üks asi veel. Kui ma seda plokki näppsin, siis sai seal muuta kahe nupu vajutusega temp. näitu :C ja F. Ja kui vajutasin teisi kahte nuppe korraga all, siis ilmusid nullid (00) temp. näitude asemele. Oskad öelda, mida need näitavad, tähendavad. Mingil varjandil pidi ka saama mootori temp. näidu sinna kuvada.
                Need näitavad veakoode, temperatuure, kiirust jne.
                AudiWorld was created to maintain the most comprehensive collection of Audi information anywhere in the world. Site includes Forum, Tech, Polls, Gallery, and more!

Comment

Sai siis kliima süsteemi kontrollitud ja katsetatud. Rõhk normis, jah. vent töötab, kõik klapid liiguvad. Voolud plokki tulid. Tegin output testi Vagiga. Ühtki viga ei tulnud. Üldiselt kõik asjad töötavad, aga ikkagi numbrid vilguvad u. 3 min. Oskab keegi veel mingit tarka nõu anda.

Comment

Mul on ühe autoga sama mure ja sain teda seda ,et soft on sassis omadega. Parandada ei saa kahjuks. Kuigi mõtte oleks korras asjalt soft ma lugeda ja üle kirjutda aga ei tea mis prose seal elutseb.

Comment

Teise ploki softi ei saa niisama lihtsalt peale lasta ka, minu teada on seal osa spetsiifilist teavet. Ma tean et mingi teise auto kliimaplokki ei saa üldjuhul endale ümber tõsta, ajas aju sassi vms. Vb mingi teatud ajavahemiku plokid sobivad üks ühele. Ma muidugi pead ei anna, igatahes midagi seal kindlasti on.

Comment

Kaevasin ja otsisin netist lahendust oma veale, kahjuks tulutult.Proovisin ka teist kliimaplokki. Aga lõpuks sain asja korda. Viga oli ühes relees (alternator cut-in relay). Nimelt panin tähele, et kui auto käima panna külma mootoriga, siis mõnikord voltmeeter armatuuris näitas, et laadimine nõrk. Ja kui kliimapaneeli välja lülitasin, taastus laadimine koheselt. Ja kui ei lülitanud kliimat välja, siis taastus laadimine mõne aja pärast. Selles relees oli külmjoode. Tegin selle korda ja kliimapaneel enam ei vilgu. Juba kolm päeva töötab ilusti ja ka laadimisega pole enam probleemi.
                        Tänud, kes aitasid veale jälile jõuda.

Comment

Kas labade mootorid näitavad asendeid?Kui basic settigs tegemata võib ka tabloo vilkuda.

Comment

Working...
                          X