Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Võtsin displei lintkaabli trükiplaadi küljest ära, puhastasin mõlemalt poolt kontaktid ja pärast panin lintkaabli kahepoolse teibiga tagasi(sai kuidagi moodi kokku surutud) Algul polnudki plaanis tervet lintkaablit ära võtta, aga asi hakkas otsast väga kergelt ära tulema ja siis sai juba kõik lahti võetud. Suht 50-50 võimalus, et displei tööle saab, aga mul õnnestus.
Siis peab vuta-vuta BMW esindusse minema. Interneti avarustest, niipalju kui ma tean, selliseid koodi generaatoreid ei ole.
Aga kui esinduse kood ei tööta??Näiteks keegi juba mõned aastad tagasi suvalise dumbi sisse vajutanud?Mis siis saab???
Lihtsam on teha 1 transi ja mõne takiga progeja. http://www.ic-prog.com/index1.htm
24 seeria on rohelise ruudu sees.
Ma ise pole viitsinud selliseid kive isegi mitte maha tinutada.SDA,SCL rajad lõikad läbi ja tinutad juhtmed külge,toide tuleb makist endast.Arvuti ja maki toide peaks olema koos maandatud(korra olen ise com pordil suitsu välja lasknud,kehva maanduse tõttu).
Comment