Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

k: Probleem makiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: k: Probleem makiga

Esmalt postitatud whiteshark poolt
    Ok , ma seletan oma ideed uuesti.

Mul oli lyhis k6larijuhtmes , asukohaks oli k6rvaistujapoolne uksepiit.

Symptomid olid samad , arvasin ka , et makk läbi . Mingiaeg hakkasin maki taga k6larijuhmete polaarsuseid paiak panema ja avasatsin, et ainult 1 k6larijuhe oli taga ja k6larist kostis muusikat ja raginat. Siis hakkasin juhetpidi otsima , kuni leidsin yles koha , kust ta oli natukene katki ja vahest siis lyhistas massi ennast.

Peale selle juhtme vahetust enam jama pold.
    Peaksid proovima m66ta kas m6ne k6larijuhtme ja massi vahel pole äkki lyhist.
    Kaablites asi ei saa olla, kuna pistikut liiigutades heli läheb ja heli tuleb. Ühesõnaga kaablid peaks ok olema. Kui vaikus majas ja pistikut liigutada, siis hakkab kohe tööle.
    Enne jootmis mõtlesin, et olen kaval ja liigutan hambatikuga pistiku jalgu ja näen täpselt milline lahti on. Huvitav oli see, et ükskõik millist jalga ma surusin hakkas makk tööle Mingi tobe ühenduse probleem, aga annab ikka otsida.

Comment

Esmalt postitatud supra poolt
      Pead luubiga uurima,seal on kuskil veel külmjoode või jäi kuhugi tinakuul vahele.Kui pistiku painutamisele mõjub, siis kindlalt külmjoode.Ja sellise väikse asja pärast pole küll veel uut makki vaja hankida.Vaata lõpu kivi mark ja tõmba datasheet.Joodad kivi sisendi peale kõrge oomilised kõrvaklapid, ootad selle raksu ära ja kuulad kas sinna signaal tuleb kui kõlarites vaikus on.Kui olemas RCA väljundid siis kuulad sealt.
      Imelihtne, eks ole!!
      Pistiku jalgad kõik terved ja on korralikult üle joodetud. RCA väljundit sellel makil pole muidu oleks juba katsetanud.

Comment

Homme lähen makki targematele näitama, eks annan tead mis viga oli, kui viga üles leitakse

Comment

Täna sain maki tagasi. Vigane oli ikkagi lõpukivi, mis sai ka ära vahetatud ja nüüd mängib jälle
          viimati muutis kasutaja Ufonaut21; 06 m 2009, 18:42.

Comment

Working...
          X